'Hajduk? U kojem je to dijelu Njemačke?'

Trener Hajduka Krasimir Balakov se prepun dojmova vratio iz Schalke Arene, gdje je na oproštaju Marcela Bordona zabio pogodak, a otkrio je da je Brazilcima morao objašnjavati što je to Hajduk.

11.7.2011.
11:19
VOYO logo

Balakov se u Njemačkoj lijepo proveo. Na utakmici u kojoj se Marcelo Bordon oprostio od nogometa sreo je puno bivših suigrača, ali i opet bio strijelac.

"Bilo je krasno, puno starih igrača, ali i aktivnih. Sreo sam puno prijatelja poput Kuraniya, Bertholda, Sanda, Ailtona... Bio je pun stadion, pravi spektakl", kazao je Balakov po povratku u Bad Kleinkirchheim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stalno je bio na vezi s Austrijom, a njegovi pomoćnici Gruev i Arsov izvijestili su ga kako je protekao trening bez njega. A susreo se i sa Zvonimirom Soldom s kojim je igrao u Stuttgartu.

"Pričali smo o HNL-u općenito, ne samo o Dinamu. Rekao mi je da je liga teška i da je Dinamo odlična momčad, ali da najvažnije raditi, raditi i raditi", prepričao je Balakov, za kojeg je većina znala da je preuzeo Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki nisu znali koje je njegovo novo radno mjesto, ali ni što je Hajduk.

"Ma, u svijetu nogometa informacije brzo idu. Svi znaju za moj novi klub, nitko se nije čudio. Zna se za Hajdukovu tradiciju. Samo Brazilci, oni koji žive u Brazilu, baš ne znaju. Kad sam im rekao da treniram Hajduk, pitali su u kojem je to dijelu Njemačke", zaključio je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201107100264006 arti-201107100085006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo