Hajduk tužan i nabrijan: 'Ako treba, potući ćemo se!'

26.7.2011.
18:53
VOYO logo

Hajdukovci su razočarani što njihov prvi ovosezonski europski nastup navijači neće moći pratiti na TV ekranima jer su Englezi odustali od prijenosa zbog malog interesa publike na Otoku.

I to je jedan od pokazatelja trenutačne Hajdukove vrijednosti na europskoj sceni, ali i pokazatelj da Bili za rivala imaju momčad iz donjeg doma engleskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina, i najslabija momčad Premiershipa znatno je bolja od Hajduka, tu nema nikakvih dvojbi, ali nije sad da taj Stoke leti i da je nepobjediv. Njima je lakše igrati protiv velikana poput Chelseaja, Manchester Uniteda ili Arsenala.

Brane se do krajnjih granica, pa prema naprijed što naprave. A protiv Hajduka ulaze kao favoriti, oni će morati biti Chelsea što Stokeu nimalo ne odgovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalimo što naši navijači neće moći vidjeti naš prvi ovosezonski nastup u Europi. Sigurni smo da je HTV učinio sve što je bilo u njihovoj moći da se prijenos ostvari", kratko su se iz Hajduka osvrnuli da ružan detalj prve utakmice 3. pretkola Europske lige.

No, bilo prijenosa ili ne, Hajdukovi su igrači spremni skupo prodati svoju kožu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam ih u dvoboju protiv Manchester Cityja. Čvrsti su, igraju na duge lopte, ali ako mi ponovimo ono što smo prikazali protiv Barcelone, onda bismo mogli ostati neporaženi. Remi bi za nas bio pozitivan rezultat, a puno bi nam značio pogodak u gostima. To se lani dobro vidjelo kada smo igrali s Dinamom u Bukureštu. Tada smo kući došli s velikim zaostatkom (bilo je 3:1 za Dinamo), to sada ne smijemo dopustiti. Ako bude trebalo i potući ćemo se. U ovakvim utakmicama nije bitna ljepota igre nego isključivo rezultat", kazao je pouzdani veznjak Mario Brkljača koji će protiv Stokea po svoj prilici biti u prvoj postavi.

Puno će toga biti na vrataru Danijelu Subašiću. Već je prostudirao ubačaje Engleza, a Delap loptu iz auta ubacuje kao da izvodi korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam i ja visine. A te Delapove ubačaje smo vidjeli, na treningu ga je glumio James. Jak je Stoke, ima ulogu favorita, ali mi imamo prošlogodišnje iskustvo europskih utakmica. Čini mi se da smo dobro posloženi, trener Balakov je možda i naše najveće pojačanje", rekao je Subašić.

Vezani članci:

arti-201107200074006 arti-201107160244006 arti-201107150574006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo