Hajduk svom igraču ne da igrati za Hrvatsku!

Hrvatska nogometna reprezentacija do 20 godina okupila se u Zagrebu odakle će krenuti na sedmodnevne pripreme za SP u Sveti Martin.

15.7.2011.
14:32
VOYO logo

Dvadesetogodišnji branič Hajduka Tomislav Glumac se na kraju prošle sezone vratio s posudbe iz Zadra, a ako čelnici Bilih održe riječ i prekriže ga zbog odazivanja u reprezentaciju, na Poljud se ne mora ni vraćati.

"Imali smo dosta problema s Tomislavom Glumcem koji je odjednom postao važan treneru Hajduka Balakovu, pa su mu u klubu rekli da više neće računati na njega ako ode na SP. Međutim, Glumac je odlučio ipak igrati za reprezentaciju pa je njegova sudbina nakon povratka dosta upitna", rekao je izbornik Ivica Grnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od pozvanih igrača na koje Grnja računa za SP, na okupljanje nije došao Matej Delač koji se prije nekoliko dana ozlijedio na treningu Chelseaja.

Liječnički konzilij je zamolio da ostane još neko vrijeme kod njih, pa bi se mogao priključiti tek u nedjelju, ako ne bude mogao iz Rijeke će stići Simon Sluga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je nastao i s Darijom Rugaševićem iz Cibalije, nakon liječničkog pregleda njegov nalaz nije bio dobar. Otkriveno je krvarenje u trbuhu, pa će nekoliko narednih dana provesti na pretragama u Zagrebu. Umjesto njega mogao bi biti pozvan Miroslav Komorski iz Lokomotive.

Novo ime na popisu je Osječanin Anton Maglica, koji je upao umjesto Matea Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija će uoči polaska u Kolumbiju igrati s Hrvatskim Dragovoljcem (nedjelja), Slogom iz Čakovca (utorak) i Ludbregom (četvrtak).

Na Svjetskom prvenstvu Hrvatska će igrati u skupini s Nigerijom, Saudijskom Arabijom i Gvatemalom, a prve dvije momčadi nastavljaju natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201107140653006 arti-201107130830006 arti-201107120973006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo