DRASTIČNE PROMJENE U HAJDUKU /

Jedan od najboljih mladih igrača završio na transfer-listi, Livaja najavio borbu za naslov

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Jens Gustafsson odabrao igrače s kojima će započeti novu sezonu, a popisu bi se trebao priključiti i jedan već pomalo zaboravljani igrač

14.6.2021.
14:07
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Započele su pripreme Hajduka za novu sezonu, a povodom toga sportski direktor kluba Mindaugas Nikoličius, otkrio je kako u sljedećoj sezoni neće računati na jednog od, donedavno, najboljih mladih igrača, Darka Nejašmića.

"Pričamo s njegovim agentom. On je na transfer-listi. Njegov menadžer i mi tražimo opcije za njega. Trenutno čekamo da se realizira njegov transfer", rekao je Nikoličius, prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nejašmić je donedavno bio standardni igrač, ali prošle sezone odigrao je 19 utakmica, a uglavnom je dobivao šanse s klupe. Tijekom U-21 Eura požalio se da nema dovoljnu minutažu u klubu i tada je prebačen u drugu momčad Hajduka. Govorilo se da bi mogao u Osijek ili Goricu, a od toga izgleda neće biti ništa.

Nikoličius je najavio i da će klub pokušati ostaviti Marca Fossatija koji je prošlu polusezonu bio na posudbi iz Monze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Livaja najavio napad na titulu

Nadalje, Marko Livaja, koji je potpisao ugovor na tri godine s Hajdukom, vrlo je optimističan uoči nove sezone i čak najavljuje napad na naslov.

''Imamo dosta mladih igrača koji su se priključili, trebat će određeno vrijeme da se priviknu, ali imaju kvalitetu. Idemo u borbu za naslov i Europu. Fali nam još iskustva, dosta smo mlada momčad, ali tek je počeo prijelazni rok. Nedostaju nam još dvojica ili trojica iskusnijih igrača da dignu kvalitetu, ali sve će to doći na svoje", rekao je Livaja.

Spomenimo i kako je trener Jens Gustafsson odabrao igrače s kojima će započeti novu sezonu, a popisu bi se trebao priključiti i jedan već pomalo zaboravljani igrač, Samuel Eduok.

Na pripreme idu sljedeći igrači:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kristian Dimitrov, Alexander Kačaniklić, Stefan Simić, Marko Livaja, Dimitrios Diamantakos, Marin Jakoliš, Josip Elez, Jani Atanasov, Jairo, Dino Skorup, Stanko Jurić, Luka Škaričić, Stipe Biuk, Karlo Sentić, Ivan Dolček, Toni Silić, David Čolina, Ivan Perić, Mario Vušković, Josip Posavec, Emir Sahiti, Ivan Ćubelić, Marin Ljubičić, Tonio Teklić, Mark Bushaj, Mario Čuić, Tino Blaž Lauš, Madžid Šošić, Ivan Čalušić, Ivan Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo