u oprečnom raspoloženju / Hajduk s četiri pobjede u nizu čeka 'modre': Bjelica bjesnio na igrače nakon muke protiv Intera

Dinamo dolazi na Poljud sa 34 boda prednosti ispred Hajduka. Bili kod kuće već tri godine nisu pobijedili Modre, motivacije u Splitu neće neodstajati

31.3.2019.
19:55
VOYO logo

Pobjedom u Puli protiv Istre, Hajduk se probio na četvrto mjesto ljestvice HNL-a koje vodi u Europu. Splićani s četiri pobjede u nizu sada čekaju srijedu i najveći derbi hrvatskog nogometa protiv Dinama na Poljudu.

Aktualni prvak teškom je mukom svladao Inter, pa je trener Bjelica žestoko kritizirao svoje igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Put do četvrte uzastopne pobjede Hajduka u Puli je otvorio Brazilac Jairo. Za deseti pogodak ove sezone dočekao je krivu procjenu stopera Rodrigueza za slavlje Torcide na Aldo Drosini.

Hajduk  - bolja momčad na terenu, u drugom poluvremenu duga lopta u kaznenom prostoru Istre, rukom je igrao Rodriguez - nije to bio njegov dan. Umjesto rješavanja pitanja pobjednika Caktaš je s bijele točke izveo slabašnu panenku. U završnici je Franić zaradio crveni karton zbog prekršaja na Gyrcusu, isti je igrač izveo i potvrdio tri boda Bilih koji su ušli u europsku zonu, na četvrto mjesto bodovno izjednačeni s Osijekom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da tu smo, šuljamo se, šuljat ćemo se i dalje i nećemo raditi ne znam kakve najave", skromno je nakon pobjede poručio trener Siniša Oreščanin.   

I Dinamo je pobjedom najavio dolazak na Poljud, na Maksmiriu je pao solidni Inter 1:0, Nikola Moro pokupio je otpadak nakon kiksa vratara Matkovića, ubacio je Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tenzije su porasle kada je sudac Bebek pokazao na bijelu točku kada je Čeliković očistio ispred Muse pa u produžetku očistio samoga Musu. Komnen Andrić nije zabio svom bivšem klubu iz najstrože kazne. Bila je to jedna od najslabijih predstava Dinama ove sezone, za Bjelicu - negledljiva.

Žestokim kritikama mobilizirao je igrače uoči vječnog derbija, Oreščanin kaže - dodatna motivacija nije potrebna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo dolazi na Poljud sa 34 boda prednosti ispred Hajduka. Bili kod kuće već tri godine nisu pobijedili Modre, motivacije u Splitu neće neodstajati. A ni u Zagrebu jer Bjelica ne dopušta švercanje.  

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo