Slijedi nova kazna / Hajduk reagirao priopćenjem na Torcidin transparent: 'Uvijek smo isticali svoj antifašistički identitet'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Splitski klub oglasio se nakon spornog transparenta Torcide u Zaprešiću

4.3.2019.
14:00
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

HNK Hajduk tek treba dobiti kaznu za transparent Maksovih mesara koji je Torcida donijela na poljudske tribine na utakmici s Goricom u prošlom kolu, a nova će doći jer je isto ponovila i u Zaprešiću gdje je Hajduk u nedjelju igrao s Interom i slavio s 3:0.

Splitski se klub u priopćenju ogradio od tog čina svojih navijača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HNK Hajduk kao i uvijek do sada najoštrije osuđuje sve oblike govora mržnje te ima nultu toleranciju prema bilo kakvom iskazivanju i potenciranju netrpeljivosti. Referirajući se na posljednje slučajeve kojima smo svjedočili na utakmicama našeg Kluba, javnost želimo izvijestiti kako smo prema nadležnoj instituciji reagirali odmah po saznanju o pojavi diskriminirajućih sadržaja i uvredljivih poruka. HNK Hajduk je kroz svoju bogatu i slavnu povijest uvijek ponosno isticao svoj antifašistički identitet, pa se i ovom prigodom jasno ograđujemo od svih poruka pojedinaca koje su neprihvatljive i koje se ni na kakav način ne mogu povezivati s prošlošću i sadašnjošću našeg Kluba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo