Hajduk razbio Slaven Belupo na Poljudu!

Hajduk je uvjerljivom 4:1 pobjedom protiv Slaven Belupa upisao nova tri boda i tako zadržao priključak za Dinamom na pet bodova.

25.9.2011.
23:56
VOYO logo

Hajduk je otpočetka jurnuo prema vratima Belupa i već u drugoj minuti dogodila se sumnjiva situacija u kaznenom prostoru gostiju. Ahmad Sharbini je pao, ali sudac nije sudio ništa. Dvije minute kasnije Splićani su zabili i pogodak. Nakon kornera pogodio je Milićević, ali je gol poništen zbog prekršaja Kukoča.

I onda šok za domaćine. Mujanović je dobio loptu na desnoj stranu i odlično ubacio u kazneni prostor Hajduka. Na desetak metara od gola na nju je dotrčao Dejan Glavica i neobranjivo pogodio za vodstvo Slavena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnu akciju probali su gosti prodati Splićanima i deset minuta kasnije, ali je tada Glavica glavom pucao pored lijeve vratnice. Hajduk je prvu pravu priliku imao u 24. minuti, ali je udarac Anas Sharbinija odbio vratar Rodić.

Ipak, u 29. minuti spasa za goste nije bilo. Marin Tomasov je opalio sa ruba 16 metara i zakucao loptu pod gredu za izjednačenje na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvog dijela bilo je poluprilika na obje strane, ali mreže su mirovale. Prvih 15-ak minuta nastavka također je prošlo u laganoj uspavanci, a onda je Hajduk došao do pogotka.

Anas Sharbini se odlučio u 62. minuti na udarac iskosa s lijeve strana ruba kaznenog prostora i uspio je pogoditi. Prizemna lopta završila je u desnom kutu Rodićevog gola za vodstvo Splićana 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 72. minuti Pilipović je u kaznenom prostoru srušio Ivana Lendrića, a sucu nije preostalo ništa drugo nego da pokaže na bijelu točku, a igraču gostiju pokaže crveni karton. Loptu je uzeo povratnik Ante Vukušić, međutim loše je to izveo i Rodić mu je obranio.

Ipak u 76. minuti, Splićani su uspjeli povećati vodstvo. Anas je nabacio s lijeve strane, a u sredini je Lendrić odlično reagirao glavom i pogodio za 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samoj završnici utakmice u strijelce se upisao i Ante Vukušić. Tomasov mu je dodao loptu na rub 16 metara, a on je lijepo odmjerenim udarcem pogodio za 4:1.

Vezani članci:

arti-201109220435006 arti-201109221020006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo