BOGATI PROGRAM / Hajduk sutra predstavlja novi dres, boja će iznenaditi mnoge

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Splitski klub za sutra je najavio predstavljanje novog trećeg dresa, koji kako kažu ''simbolizira predanost tehnološkoj inovaciji, stilu i ekološkoj odgovornosti.''

20.6.2023.
15:03
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Za navijače Hajduka sutra će biti zanimljiv dan. Ipak, na žalost mnogih nije riječ o nekom velikom pojačanju ili objavi za godišnje ulaznice, nego je riječ o predstavljanju novog dresa. Program počinje u 17 sati na platou ispred HVK Gusar u Spinutu. Prema pisanjima 24sata, dres bi trebao biti različitih nijansi zelene boje.

Image
PORUKA JAVNOSTI /

Bruno Petković: 'Mislim da ćemo svi, uključujući i mene, to shvatiti...'

Image
PORUKA JAVNOSTI /

Bruno Petković: 'Mislim da ćemo svi, uključujući i mene, to shvatiti...'

Također, navode:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nova garnitura dresa simbolizira našu predanost tehnološkoj inovaciji, stilu i ekološkoj odgovornosti. U skladu s Hajdukovim dugogodišnjim angažmanom u promicanju ekološke svijesti, eko kampanja "Za bolji svit Hajduk Split" ima za cilj naglasiti važnost očuvanja okoliša i promicanje održivosti. Novi treći dres predstavlja simbol te ekološke svijesti, simbolizirajući snagu i predanost Hajduka u stvaranju boljeg i ekološki održivog svijeta.

Jedinstvena karakteristika ovog dresa je njegova izrada od 100% reciklirane plastike, certificirane prema "Global Recycled Standard". Za izradu samo jednog dresa koristi se čak 13 plastičnih boca od 0,5 litara, čime se pridonosi smanjenju otpada i zaštiti prirode. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine koja prati koncept "body mapping", osiguravajući udobnost i optimalno prozračivanje. Perforacije na određenim područjima dresa stvaraju poseban vizualni efekt i istovremeno omogućuju bolje ventiliranje tijekom intenzivnih sportskih aktivnosti.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dresove će predstaviti Josip ElezZvonimirŠarlijaDario MelnjakRoko Brajković te igračice ŽNK Hajduk Ana Bakalar i Anja Prskalo.

Moto Eko kampanje i predstavljanja dres glasi: ''Za bolji svit - Hajduk Split''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo