HAJDUK POTPISAO UGOVOR S JEDNIM OD NAJVEĆIH TALENATA NA SVIJETU: / 'To je put kojim planiramo nastaviti u budućnosti'

Image
Foto: HNK Hajduk Split

Od 2013. godine neizostavan je član svih uzrasnih kategorija Hajduka, a ove godine sudjelovao je u osvajanju juniorskog naslova prvaka Hrvatske

20.5.2021.
17:15
HNK Hajduk Split
VOYO logo

Sedamnaestogodišnji veznjak Ivan Ćubelić potpisao je danas ugovor s Hajdukom do 2026. godine, čime je Klub nastavio sa zacrtanom strategijom ulaganja u budućnost potpisivanjem dugoročnih ugovora s talentiranim igračima iz Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna", objavljeno je na stranicama splitskog kluba.

Ćubelić je u rujnu prošle godine uvršten na popis 60 najvećih talenata svjetskog nogometa po izboru uglednog engleskog medija "The Guardian", a u aktualnoj sezoni nastupao je za juniore i Hajduk II. Redoviti je član mlađih uzrasnih kategorija hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nastavljamo sa strategijom'

"Ivan Ćubelić veznjak je iznimnih kvaliteta koje pokazuje kroz kontinuirani napredak i svoj razvojni potencijal zbog kojeg je u aktualnoj sezoni priključen drugoj momčadi kako bi na taj način stekao iskustvo igranja na seniorskoj razini. Od 2013. godine neizostavan je član svih uzrasnih kategorija našeg Kluba, a ove godine sudjelovao je u osvajanju juniorskog naslova prvaka Hrvatske. Potpisivanjem ugovora s Ivanom nastavljamo sa strategijom koju smo započeli. U proteklih pet mjeseci potpisali smo dugoročne ugovore sa Stipom Biukom, Marinom Ljubičićem, Karlom Sentićem, Tonijem Silićem te sada s Ivanom Ćubelićem. To je put kojim planiramo nastaviti u budućnosti", istaknuo je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljstvo nije krio mladi veznjak Bijelih koji je ugovor potpisao u pratnji svojih roditelja.

"Hvala svima u Klubu koji su me do sada podržavali i koji vjeruju u mene, kao i svim trenerima koji su sudjelovali u mom razvoju te mojim suigračima. Želim se zahvaliti i svojoj obitelji koja mi je bila velika podrška i bez koje ovo sve ne bi bilo moguće, nama ovo predstavlja veliku čast. Godina u kojoj sam dobio priliku na seniorskom nivou i u kojoj sam sudjelovao u osvajanju juniorske titule za mene završava na najbolji mogući način. Potpis ugovora za Hajduk je vjerojatno jedan od najvećih trenutaka u životu za svakoga tko krene trenirati nogomet u Dalmaciji, a ja se upravo tako osjećam danas. Veći poticaj od ovoga ne postoji, ovo je motiv da još više zapnem i u budućnosti dokažem da sam zaslužio ovaj ugovor", kazao je po potpisu ugovora mladi Ivan Ćubelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo