Hajdukov 'šef' puk'o pred novinarima

Nogometaši Hajduka došli su do druge pobjede u proljetnom dijelu prvenstva. Na Poljudu je pao Hrvatski dragovoljac. No, unatoč pobjedi od 2:1 trener Bijelih Igor Tudor bio je iznimno nezadovoljan.

15.2.2014.
12:41
VOYO logo

"Samo prvih dvadeset minuta drugog dijela bilo je dobro, a s ostalih sedamdeset minuta nikako nisam zadovoljan. Kad misliš da si neki posao napravio, tek onda ga nisi napravio... Čeka nas još puno rada. Smetalo me puno toga, ovo nije Hajduk koji bih ja htio da bude, osim tih dvadeset minuta. To sam im rekao. Stara priča. Ako nismo pravi, problem nam je i protiv Dinama i protiv Dragovoljca. Mogu shvatiti manji motiv protiv Dragovoljca, ali ne mogu shvatiti da nisu upoznali mene kao trenera koji ih stavlja i izbacuje iz momčadi. Tko može, može, tko ne može, ne može, neće ga biti", rekao je Tudor na konferenciji za novinare nakon utakmice, javlja Slobodna Dalmacija.

Tudor nije htio o imenima, ali je bilo jasno da se radi o igračima koji su zaduženi da ofenzivu Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljut sam! Komplicira se u završnici, frajeri gledaju samo sebe, takvi neće egzistirati. Ja ću ih iskorijeniti iz momčadi. Nemaju respekta prema igračima zadnje linije koja odgovorno igra obranu. Nogomet se ne igra u jednom pravcu. Neću o imenima!"

Splitskoj publici u prvoj službenoj utakmici predstavio se i mladi Basha, no Tušo je i njega spustio na zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam povjerenje u njega, ali tu ga nije opravdao. I ne samo on. Ovdje je borba za goli život! Basha je dao veliki potencijal, ali protiv Dragovoljca je malo dao", zaključio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo