HAJDUK ODBIO PONUDU OD 20-AK MILIJUNA KUNA? /

Talijanski prvoligaš nudio je ogromnu lovu, no Splićani su tražili više

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić početkom godine rekao je da bi volio da Vušković ne ode iz kluba, no da bi ga prodao ako bi za njega stigla odgovarajuća ponuda

1.2.2021.
14:51
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Bliži se kraj prijelaznog roka u nogometnoj Europi i na vidjelo izlaze brojne ponude o kojima se raspravljalo proteklih tjedana.

Jedna od takvih ponuda je i ona koju je talijanski prvoligaš Torino ponudio Hajduku za mladog stopera Marija Vuškovića. Vušković je ove sezone bio jedna od rijetkih svijetlih točaka splitske momčadi, a Dalmatinski portal piše kako je za njega stigla 2,5 milijuna eura teška ponuda iz Torina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je tu ponudu navodno odbio jer je za svog stopera tražio više, a više im Torino navodno ni ne misli dati.

'On je najinteresantniji'

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić početkom godine rekao je da bi volio da Vušković ne ode iz kluba, no da bi ga prodao ako bi za njega stigla odgovarajuća ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je najinteresantniji, ali, kako sam i spomenuo prije, volio bih da zatvorimo financije bez prodaje Vuškovića. Sada kako se stvari čine, voljeli bismo ga prodati ako dođe ponuda koja je poslovno ispravna", govorio je tada Jakobušić, a u međuvremenu se saznalo za interes više talijanskih klubova za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo