HAJDUK NE SKRIVA AMBICIJE, OVO JE PORUKA DINAMU: / 'Živimo za naslov prvaka! Donijeti ga nakon toliko godina...'

Image
Foto: PIXSELL

'Dajemo svakim danom sve od sebe'

25.7.2018.
11:55
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatsko nogometno prvenstvo u svojoj će sezoni 2018/19 nositi naziv Hrvatski Telekom Prva liga, a započeti utakmicom 1. kola u kojoj se susreću branitelj naslova prvaka Dinamo i Rudeš čije su dobre igre obilježile kraj natjecateljske 2017/18.

U subotu će na travnjak prošlosezonski viceprvak Rijeka (dočekuje Goricu), a u nedjelju i Hajduk koji gostuje kod Osijeka. Najjače momčadi natjecanja, iako svjesne da neće biti lako ispuniti snove, ne skrivaju ambicije s kojima ulaze u sezonu, a iz Hajduka stižu poruke o pokušaju osvajanja krune koju splitski klub čeka od sezone 2004/05, odnosno prekidu Dinamove dominacije koji je nakon te proslave dizao trofej u svakoj sljedećoj sezoni izuzev one 2016/17 kada je najbolja bila Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja svih u klubu

"Živimo za naslov prvaka! Dajemo svakim danom sve od sebe, mi na treningu, svi djelatnici u klubu i osvajanje titule je velika želja svih nas. Donijeti naslov nakon toliko godina, nešto je posebno što te tjera da daješ maksimum. Da se uhvatiš posla. Slažemo momčad da bude što bolja, ali i Dinamo i Rijeka imaju posložene momčadi. I Osijek je ozbiljan. Mi živimo za titulu prvaka, to je sigurno. Ali, teško mi je titulu obećati", kazao je trener Hajduka Željko Kopić, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Favoriti protiv Slavije

Ipak, prije no što Hajduk istrči na noge Osijeku igrat će u četvrtak protiv sofijske Slavije susret 2. pretkola Europske lige. Kopić iskreno najavljuje taj ogled.

"Prihvaćamo ulogu favorita! Spremni smo eliminirati Slaviju. Imamo sve snimljeno, dvije utakmice uživo smo gledali, protiv Finaca, a s ostalih utakmica smo prikupili sve podatke. O protivniku dalje nemojte pitati, ajmo prvo Slaviju riješiti. Imaju kvalitetan defenzivni blok, dobru energiju u fazi obrane, traže brze tranzicije. Imaju svoju stablinost i red. Dovoljno da ih ne treba podcijeniti", poručio je Hajdukov strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo