HAJDUK NAJAVIO OSVAJANJE KUPA: / Carrillo otkrio čime je nezadovoljan, u Šibeniku tvrde da je isključenje odlučilo pobjednika

Image
Foto: PIXSELL

Minimalnih 1-0 bilo je dovoljno Hajduku da se plasira u četvrtfinale Hrvatskog kupa nakon što je utakmicu na Šubićevcu protiv Šibenika svojim pogotkom riješio Nijemac Andre Fomitschow.

25.10.2017.
21:59
PIXSELL
VOYO logo

"Za nas je ovo bila jako teška utakmica, čestitam momčadi Šibenika na borbi i našim navijačima koji su nas ovdje pratili. Kup je jako važan za nas, morali smo pobijediti, ali nisam zadovoljan igrom i načinom na koji se utakmica odvijala, a došla nam je nakon Dinama, a prije Slaven Belupa, dvije utakmice koje su nam jako važne. Stvorili smo par šansi, nismo zabili, a nakon gola smo stali. Trebali smo nastaviti u istom ritmu, to je naša najveća pogreška. Možda smo bili umorni, i to je rezultiralo ovim što ste vidjeli", kazao je Hajdukov šef struke Joan Carrillo, a prenosi nogometni portal Goal, zadovoljan doprinosom Fomitschowa (koji je zabio gol) i Šehića (koji je izborio crveni karton).

Image
HAJDUK U ČETVRTFINALU KUPA: /

Fomitschow bombom riješio pitanje pobjednika, Torcida opet napravila prekid

Image
HAJDUK U ČETVRTFINALU KUPA: /

Fomitschow bombom riješio pitanje pobjednika, Torcida opet napravila prekid

Manje razloga za zadovoljstvo imao je Borimir Perković koji je tijekom ogleda i udaljen s klupe zbog crvenog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Nezadovoljan sam rezultatom i isključenjem, igrom sam zadovoljan. Tehnički, taktički, trkački smo bili na visokom nivou, parirali smo Hajduku iako smo igrali 60 minuta s igračem manje", kazao je trener Šibenika uvjeren da 'bi stvorili mi neke šanse i zabili gol Hajduku' da su momčadi ostale brojčano izjednačene na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo znali da nemamo što izgubiti, znali smo što je i tko je Hajduk, ali smo ipak ušli u utakmicu sa željom da nešto napravimo. Na žalost, crveni karton je riješio utakmicu, kasnije su padali žuti kao na traci, ali mi smo se držali unatoč igraču manje. Malo je bilo vatre, ali to je tako, rivalitet, derbi, bez obzira što smo mi u Drugoj ligi", dodao je Šibenikov Luka Fuštin.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivali smo ovako agresivan Šibenik, pa smo se prije utakmice dogovorili da uzvratimo jednako žestoko. Izborio sam taj prekršaj za crveni karton, bio je ružan prekršaj, ali mogao je to i bilo tko drugi, važno je jedino da smo prošli dalje. Možda smo trebali s igračem više dati još koji gol i zatvoriti utakmicu, ali kad se ima u vidu da smo u Šibenik došli tek nekoliko dana nakon derbija s Dinamom, moramo biti zadovoljni odrađenim poslom, zaboraviti ovu utakmicu i fokusirati se na Koprivnicu", kazao je Edin Šehić poručivši da je Hajdukov cilj osvajanje Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo