LOKOMOTIVA STIŽE NA POLJUD / Gustafsson tvrdi da je Hajduk 'perfektno posložen', ali na jedno pitanje nije htio odgovoriti

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Imamo dobru ravnotežu mladih, iskusnih igrača kao i onih srednje dobi koji već imaju određeno iskustvo. Sve to nam daje mogućnost da budemo na pravoj razini', kaže Gustafsson

24.9.2021.
14:33
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Hajduk odradio, za HNL prilike, spektakularan prijelazni rok, vrijeme je da vidimo kako će se svi ti igrači uklopiti u sustav i filozofiju trenera Jensa Gustafssona. Prva prilika bit će u nedjelju, kad će Splićani na Poljudu dočekati Lokomotivu.

"Prva utakmica protiv Lokomotive bila je teška. Većina vas se najviše sjeća one šanse Ljubičića za pobjedu u samoj završnici. Lokomotiva je snažna momčad. Sada su u nešto slabijem periodu, ali dobro se brane, napadaju, imaju jako dobrog trenera. Očekujem neugodnu utakmicu. Imali smo dovoljno vremena za pripremu od susreta protiv Istre. Naravno, imali smo i kup susret u međuvremenu, ali smo svejedno imali dovoljno vremena da se spremimo", rekao je uoči te u takmice s Lokomotivom Gustafsson, prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TO MOŽE SAMO HAJDUK /

Poljud ima svoje Galacticose, nevjerojatno je što se u Splitu dogodilo u samo godinu dana

Image
TO MOŽE SAMO HAJDUK /

Poljud ima svoje Galacticose, nevjerojatno je što se u Splitu dogodilo u samo godinu dana

'Sve je perfektno posloženo'

"Naš cilj je da budemo u dobroj poziciji u prosincu, a onda ćemo imati dobru startnu poziciju za proljeće. Imamo dobru ravnotežu mladih, iskusnih igrača kao i onih srednje dobi koji već imaju određeno iskustvo. Sve to nam daje mogućnost da budemo na pravoj razini. Uz to možemo bolje razvijati mlade, oni tako bolje mogu vidjeti i razumjeti što im treba za napredak. Sada je sve perfektno posloženo", rekao je trener Hajduka pa se osvrnuo na kadar.

"Posavec, Eduok i Krovinović sigurno neće nastupiti. Lovrencsics će vjerojatno spreman za Osijek. Vuković se jučer nije dobro osjećao, ali danas bi trebao biti na treningu. To je to koliko zasad mogu reći o kadru. Neću vam odgovoriti na pitanje tko će igrati na desnom beku, mislim da bismo time samo pomogli Lokomotivi u pripremi susreta. Ćalušić je igrao dobro u kupu, Čolina protiv Istre. Ali drugačiji su to tipovi igrača. Zadržao bih se ipak na tome", zaključio je Gustaffson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo