HAJDUK KRENUO U NAPAD: / "Vlajčević je od Dinama dobio značajnu pozajmicu"

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić

Nastavlja se rat između Hajduka i vodećih struktura hrvatskog nogometa. Iz splitskog su kluba službeno zatražili izuzeće disciplinskog suca domaće lige Krešimira Vlajčevića.

24.9.2015.
22:27
PIXSELL, Hrvoje Jelavić
VOYO logo

Podsjetimo, Vlajčević će odlučivati o eventualnim kaznama Hajdukovom sportskom direktoru Goranu Vučeviću i predsjedniku Nadzornog odbora Ljubi Pavasoviću Viskoviću koji su verbalno napali suca Brunu Marića nakon subotnjeg poljudskog derbija protiv Dinama (0:0). Daruvarski sudac u izvještaju je zapisao sve navodne uvrede koje je primio i za očekivati je da će hajdukovci biti kažnjeni.

Image
DINAMO ZAPUCAO JEDANAESTERAC! /

Sudac Marić napustio teren u pratnji zaštitara!

Image
DINAMO ZAPUCAO JEDANAESTERAC! /

Sudac Marić napustio teren u pratnji zaštitara!

Traže da se sam izuzme

No, prema pisanju Dalmatinskog portala, na Poljudu ne žele da o ovom predmetu odlučuje Vlajčević i traže od njega da se sam izuzme. U očitovanju koje su poslali Hrvatskom nogometnom savezu ističu Vlajčevićevu navodnu povezanost s Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miranda Cikotić

Marin Brbić i Ljubo Pavasović Visković

"Prema saznanjima kluba, Krešimir Vlajčević je dana 5. listopada 2009. godine zaprimio od GNK Dinama značajnu pozajmicu, a ta činjenica zasigurno može biti od utjecaja na njegovu nepristranost u donošenju odluka u konkretnom slučaju", stoji između ostaloga u očitovanju.

"HNS nije kratica samo za nogometni savez"

Protiv Hajduka se vodi postupak i zbog propusta u organizaciji utakmice, upotrebe pirotehničkih sredstava, neprimjerenog skandiranja i uvredljivog transparenta. O ovom potonjem u Hajdukovom očitovanju stoji sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U odnosu na transparent 'HNS lopovi, gotovi ste gotovi' klub može navesti da je HNS kratica i za druge udruge, a ne samo za Hrvatski nogometni savez (npr. Hrvatski nacionalni savez, Hrvatska narodna stranka) pa klub smatra da se iz navedenog transparenta ne može sa sigurnošću utvrditi da se isti odnosi na Hrvatski nogometni savez te stoga zasigurno niti klub ne može biti inkriminiran za počinjenje nekakvog prekršaja u tom kontekstu."

Dalmatinski portal/Sportski.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo