HAJDUK KONAČNO ČESTITAO VATRENIMA: / Ali, čestitka ima skrivenu poruku; što mislite o ovim riječima?

Image
Foto: AFP

'Za najveće alibi ne postoji, nema opravdanja za bijeg od odgovornosti, za ono ispravno na terenu ili izvan njega. Tu kompromisa nema, jedan je put ispravan i znamo koji je to'

15.7.2018.
20:20
AFP
VOYO logo

Nakon što se čitavo prvenstvo, nisu javljali, nakon što Vatrenima nisu čestitali kao svi ostali na putu prema povijesnom finalu SP-a, HNK Hajduk oglasio se i čestitao hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Njihovu čestitku, objavljenu i na društvenim mrežama uz popularni bezvremenski domoljubni hit Daleke obale "Mojoj lijepoj", prenosimo u cjelosti:

HRVATSKA – FRANCUSKA 2-4: HRABRI VATRENI OSVOJILI POVIJESNO SREBRO NA SP-U;

"Stići do vrha, životni je, zlatni uspjeh prožet ispravnošću, vjerom, trudom, žrtvom i ustrajnošću. Ponosni smo na sve koji su kročili tim putem, ustrajući na ovim vrijednostima bez obzira na cijenu, jer srce cijenu nema. Za najveće alibi ne postoji, nema opravdanja za bijeg od odgovornosti, za ono ispravno na terenu ili izvan njega. Tu kompromisa nema, jedan je put ispravan i znamo koji je to. Samo najveći uspiju nositi ''sjajno odličje'' na srcu i u srcu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UPRAVO NAM SE JAVIO VAHA IZ FRANCUSKE: ‘Hrvati, nemojte biti tužni. Napravili ste povijesni uspjeh, ovdje vas svi hvale, odaju vam priznanje…’

Naš nogomet, ali i naše društvo, grade se na zlatnim vrijednostima. Svaki uspjeh svakog časnog pojedinca, na terenu i van njega, uspjeh je svih nas u borbi za boljitak nogometa i naše nam drage domovine Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitamo! Prepoznat ćete se po ''sjajnom odličju'' kojeg nosite u sebi! Ponosni i čistog srca budite primjer, čuvajte i borite se za sjaj tog ''odličja''!

HNK Hajduk Split", stoji u čestitki Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Hajduk ne slaže se s aktualnim vodstvom HNS-a, posljednjih godina splitski klub vodi borbu protiv Davora Šukera i društva, odnosno vodi borbu, kako to oni vole reći, za "dobrobit" hrvatskog nogometa. Upravo ova poruka je pokazatelj nogometnog "splitskog stanja uma", odnosno na koji način na Poljudu gledaju na ovaj uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo