Nogometna sramota: Krivica Hajduka je deset puta veća nego Dinamova

I dok cijela Hrvatska s nestrpljenjem očekuje početak Svjetskog prvenstva i doboj Vatrenih protiv Brazila, ni domaća nogometna scena ne miruje.

11.6.2014.
18:08
VOYO logo

Posjetimo, derbi koji se u posljednjem kolu ovogodišnjeg prvenstva igrao na Maksimiru prekinuo je sudac Bebek u 86. minuti zbog neprimjerenog ponašanja navijača pri rezultatu 1:0 za Modre. Naknadno je donesena odluka kako je za sve kriva Torcida te kako je konačni rezultat 3:0 za Dinamo.

A sada je disciplinski sudac hrvatske nogometne lige Krešimir Vlajčević donio odluku o kaznama ua same klubove. Dinamo je kažnjen s 10 tisuća kuna dok je Hajduk kažnjen s čak 10 puta većom cifrom, odnosno 100 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog neprimjerenog ponašanja navijača na prekinutom susretu 36. kola Dinamo-Hajduk, Dinamo je kažnjen s 10.000 kuna, a HNK Hajduk, čiji su navijači uzrokovali prekid utakmice, novčanom kaznom u iznosu od 100.000 kuna", stoji u priopćenju.

Također, kažnjen je i predsjednik Hajduka Marin Brbić s četiri tisuće kona zbog neprijem erenih izjava nakon utakmice što krši Kodeks o ponašanju nogometnih djelatnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo