AKCIJA NA POLJUDU / Hajduk je se rješava četvorice igrača kako bi mogao dovesti velike zvijezde?

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Također, zanimljiva priča je i povrataka Marina Jakoliša iz Šibenika. Često kritizirani Jakoliš postao je u Šibeniku jedan od najboljih napadača lige i mnogi bi ga radi vidjeli ponovo na Poljudu

22.12.2021.
12:02
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Bit će ovo duga zima na splitskom Poljudu. Litavski duo Nikoličius-Dambrauskas slaže momčad za napad na naslov prvaka, a čini se da će u siječnju pristići još pojačanja.

Kako piše Novi list, spremaju se i neki odlasci. Prije svih, kao propala se hajdukova investicija čini Grk Dimitrios Diamantakos. Napadač koji je trebao nositi momčad zabio je samo dva gola  za Hajduk i nije ni čudo da ga se Splićani žele riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLUŽBENO /

Dinamo potvrdio da će Željko Kopić ostati trener, preuzet će i još jednu funkciju

Image
SLUŽBENO /

Dinamo potvrdio da će Željko Kopić ostati trener, preuzet će i još jednu funkciju

Popis za otpis

Na listi za otpis navodno je i lijevi bek Ivan Dolček, koji je totalno ispao iz rotacije dolaskom Darija Menjaka. Alexander Kačaniklić također je van planova trenera Dambrauskasa. Ne pamtimo kad je odigrao zadnju dobru utakmicu za Hajduk, a njegova je plaća astronomska za HNL prilike.

Posljednji koji bi trebao napustiti Poljud je Josip Posavec, rezervni golman koji je neko vrijeme bio proglašavan i najboljim u ligi, no njegova je forma drastično pala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo čišćenje ima dobar razlog. Naime, priča se kako je Hajduk ozbiljno zagrizao za dovođenje dvojice srebrnih Vatrenih – Šime Vrsaljka i Filipa Bradarića – no to je još uvijek se u povojima i ne zna se puno o tim mogućim transferima.

Također, zanimljiva priča je i povrataka Marina Jakoliša iz Šibenika. Često kritizirani Jakoliš postao je u Šibeniku jedan od najboljih napadača lige i mnogi bi ga radi vidjeli ponovo na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo