Hajduk primio vijest o Lokomotivi i ostao u nevjerici

Hajduk je primio raspored svojih utakmica od Udruge prvoligaša i opet se neugodno iznenadio.

25.3.2014.
12:09
VOYO logo

Hajduk na svojoj stranici piše kako su "u njemu barem dva zanimljiva detalja koji se odnose na slaganje rasporeda utakmica":

"1. Momčad Igora Tudora će iduće gostovanje protiv Rijeke na Kantridi imati u nedjelju 6. travnja s početkom u 19 sati. Zanimljivo, Hajdukovo gostovanje u nedjelju navečer bilo je i prošli tjedan u Osijeku, pa i kolo ranije u Puli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Onaj najzanimljiviji detalj je, bez ikakvih dvojbi i iznenađujući, da će Hajduk i Lokomotiva na Poljudu igrati u nedjelju 20. travnja s početkom u 19 sati. Na Uskrs... (?!)

28.kolo: Hajduk - Zadar (petak, 28.03. u 18 sati) 29.kolo: Rijeka - Hajduk (nedjelja, 06.04. u 19 sati) 30.kolo: Hajduk - RNK Split (nedjelja, 13.04. u 19 sati) 31.kolo: Hrvatski dragovoljac - Hajduk (srijeda, 16.04. u 17 sati) 32.kolo: Hajduk - Lokomotiva (nedjelja, 20.04. u 19 sati)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednom napominjemo zbog brojnih vaših upita, HNK Hajduk ne određuje termine svojih utakmica, navedene satnice dobijemo izravno od Udruge prvoligaša", stoji na Hajdukovoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo