HAJDUK IZNENADIO IZBOROM NOVOG KAPETANA: / Traku će nositi igrač koji je nedavno stigao na polugodišnju posudbu

Image

Ovdje je službeno do kraja sezone, a onda bi se trebao vratiti u matičnu Aston Villu

3.3.2021.
15:09
VOYO logo

Nekadašnji zamjenski vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Lovre Kalinić u srijedu je promoviran u kapetana Hajdukove prve momčadi, njegov zamjenik je Stanko Jurić, a predstavnike igrača ("board of players") uz Kalinića i Jurića čine još Marko Livaja, Stefan Simić, Jairo i Darko Nejašmić.

Kalinić je već prije odlaska u inozemstvo bio kapetan Hajduka, a njegov povratak, iskustvo i sigurnost koju prikazuje na terenu ima značajan utjecaj na cijelu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo prvenstveno predstavlja veliku čast i zadovoljstvo za mene i moju obitelj, a u isto vrijeme i odgovornost prema ekipi i Klubu. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom tonu, svi smo tu za isti cilj, za bolji Hajduk"; istaknuo je prvi vratar Bijelih nakon što je imenovan kapetanom momčadi za službenu stranicu kluba.

Image

30.01.2021., stadion Poljud, Split - Utakmica 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige, HNK Hajduk - NK Lokomotiva. Lovre Kalinic Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Zanimljivo je kako je Kalinić još uvijek igrač na posudbi u Hajduku. Ovdje je službeno do kraja sezone, a onda bi se trebao vratiti u matičnu Aston Villu, osim ako Hajduk ne pronađe sredstva i otkupi njegov ugovor, koji pak traje do 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo