Sudac oštetio Rijeku! Torcida lomila stolice

Hajduk i Rijeka odligrali su dvoboj 11. kola prvenstva u Dugopolju. Jadranski derbi ostao je bez pobjednika, jer su dva velika rivala odigrali 1:1.

5.10.2014.
13:58
VOYO logo

Početak utakmice obilježila je Torcida, i to ne po dobrom. Dobrih pet minuta trajao je prekid dok su domaći navijači bacali predmete u teren i ometali kako igrači Rijeke ne bi izveli korner. Letjele su i stolice...

Hajduk je poveo - Panenkom sredinom prvog poluvremena. Lešković je igrao rukom u kaznenom prostoru, a Mijo Caktaš je lukavo zabio za veselje tribina. Ipak kako je utakmica odmicala, gosti su bili sve bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjednačenje je stiglo u 64. minuti. Jajalo je ubacio na rub kaznenog prostora, a tamo Kvržić je došao prvi do lopte, izašao sam na golmana Hajduka i izjednačio rezultat.

Uskoro je i Kramarić zabio, ali sudac je poništio gol zbog nepostojećeg zaleđa, a nevjerojatno je izgledalo da su četiri igrača Rijeke izašla sami pred Kalinića. U završnici šanse su imali Tomečak i Kvržić kod gostiju, te domaći branič Milić čiji udarac glavom je prošao iznad gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Dinamo 29 2. Rijeka 25 3. Hajduk 16 4. Split 13 5. Lokomotiva 13 6. Zagreb 13 7. Istra 1961 11 8. Osijek 11 9. Zadar 11 10. Slaven Belupo 9

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo