Kakva završnica derbija na Poljudu! Hajduk se vratio u sudačkoj nadoknadi!

Posljednje, 20. kolo prvenstva prije zimske pauze okončano je derbijem Hajduka i Rijeke, koji su podijelili bodove odigravši 2:2.

15.12.2013.
14:43
VOYO logo

Hajduk je odlično otvorio utakmicu i mogao je povesti već u drugoj minuti, no Bencun je pucao preko Vargićevog gola.

Gosti su uzvratili u petoj minuti kada je Kramarić odlično pucao, a Kalinić još bolje obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su šokirali domaćina u osmoj minuti kada je Benko pucao iz slobodnog udarca, a lopta se odbila od živog zida, promijenila smjer i završila u mreži za vodstvo gostiju.

Hajduk je novi udarac primio u 41. minuti kada je Kramarić povukao kontranapad i na kraju opalio s 20-ak metara i zabio prekrasan gol!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom nastavka, u 48. minuti, Bencun je bio u dobroj prilici nakon ubačaja Bukve, ali pucao je u Vargića. U 75. minuti je Hajduk smanjio rezultat s bijele točke. Maleš je srušio Bencuna u kaznenom prostoru, a Bradarić je bio precizan te zabio za 2:1.

Kouassi je u 81. minuti bio u dobroj šansi te je pucao iz blizine, ali Vargić je sačuvao prednost Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samom finišu utakmice, u sudačkoj nadoknadi, Maleš je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton zbog igranja rukom u šesnaestercu. Novi penal za Hajduk realizirao je Maloča i izjednačio rezultat.

Slaven Belupo - Hrvatski dragovoljac 1:1 Osijek - Lokomotiva 1:1 Istra - Split 2:0 Dinamo - Zadar 3:1 Hajduk - Rijeka 2:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo