HAJDUK I LOKOMOTIVA BORE SE ZA FINALE KUPA, KOPIĆ SPREMAN: / 'Svaka utakmica je za mene utakmica sezone'

Image
Foto: PIXSELL

"Pokušat ćemo prije svega igrati dobar nogomet, a onda i ostvariti plasman u finale", rekao je Kopić

12.3.2018.
15:21
PIXSELL
VOYO logo

U utorak od 17:30 na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igrat će se utakmica polufinala Kupa između Lokomotive i Hajduka. Iza obje je momčadi buran prvoligaški vikend pošto su Lokosi prvi put u povijesti pobijedili Dinamo, a Hajduk je golom vratara Letice u sudačkoj nadoknadi došao do tri boda na Poljudu protiv Istre.

'Očekujem da napravimo sve'

Riječ je o vrlo važnoj utakmici za obje momčadi, a evo što je trener Bilih, Željko Kopić, rekao uoči utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Analizirao sam Lokomotivu, kao što analiziram i svakog drugog protivnika. Utakmica nam je pokazala upravo ono što sam govorio i ranije, bez obzira što Lokomotiva nije startala rezultatski dobro, imaju kvalitetu i potencijal. Odigrali su dobru utakmicu i to im je dobra najava za polufinale kupa. Obzirom da se igra samo jedna utakmica i da je ulog finale, ja kao trener očekujem da napravimo sve, da budemo na najvišoj mogućoj razini, a onda ćemo vidjeti što će nam to donijeti", rekao je Kopić.

"Svaka je utakmica za mene utakmica sezone"

Kastrati se protiv Dinama pokazao kao vrlo opasan igrač, ali nije jedini od kojeg prijeti opasnost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivanušec i Majer su već dugo tu, bez obzira na mladost imaju dovoljno utakmica u nogama. Kastrati je pokazao i protiv naših juniora i u Maksimiru da posjeduje potencijal, i on je jedan od plejade mladih igrača Lokomotive koji dobiva priliku."

Na pitanje osjeća li psihološki pritisak, Kopić je odgovorio sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od kad sam došao, od Istre, preko Osijeka... svaka je utakmica za mene utakmica sezone. Svjestan sam da je to tako, tako radim, pokušavam svaku utakmicu izgurati na pravi način i ostvariti ciljeve. Pokušat ćemo prije svega igrati dobar nogomet, a onda i ostvariti plasman u finale", prenosi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo