HAJDUK GODINU ZAVRŠAVA U PLUSU: / 'Imat ćemo najbolji rezultat u povijesti Balkana, ponosan sam'

Image

"Naši navijači su s pravom nezadovoljni i nestrpljivi jer Hajduk je najveći klub na ovim prostorima", istaknuo je Kos.

27.12.2017.
8:26
VOYO logo

Predsjednik Hajduka Ivan Kos pohvalio se kako je iza kluba vrlo uspješna financijska godina jer je vraćen kredit gradu, a riješena su i ostala potraživanja. Svjestan je, međutim, da je sada došlo vrijeme i da se Hajduk vrati u borbu za trofeje.

Image
HAJDUK SE POHVALIO ODLIČNIM VIJESTIMA: /

'Vjerujem da su današnjim činom svi zagovornici toga konačno došli na svoje'

Image
HAJDUK SE POHVALIO ODLIČNIM VIJESTIMA: /

'Vjerujem da su današnjim činom svi zagovornici toga konačno došli na svoje'

"Kredit od 30 milijuna kuna vraćen je u cijelosti, precizno 32.324.781,78 kuna. S ponosom mogu istaknuti da smo financijski stabilni te da jako dobro surađujemo s gradom i gradonačelnikom Oparom koji je na čelu našeg većinskog vlasnika", istaknuo je Kos u razgovoru za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trenutno gradimo temelje'

Nagađa se da bi Hajduk godinu mogao završiti s 40 milijuna kuna dobiti.

"O brojkama ne bih, ali mogu potvrditi da ćemo možda imati i najbolji financijski rezultat jednoga sportskoga kolektiva u povijesti na Balkanu. Platit ćemo porez na dobit, i na to sam ponosan. Budžet Hajduka za sportski segment je 32,9 milijuna kuna, a prva momčad u ovoj sezoni planirana je na 22,5 milijuna kuna. U isto vrijeme prva momčad Rijeke prema dostupnim podacima stoji oko 50 milijuna kuna, a o Dinamu da i ne govorimo. I to je naša stvarnost. Znam da je iza navijača Hajduka 12 godina posta i da moj mandat nije počeo prije godinu i pol kad sam došao, nego mi se 'lijepe' i ta prošla vremena. Naši navijači su s pravom nezadovoljni i nestrpljivi jer Hajduk je najveći klub na ovim prostorima i zbog svoje povijesti i navijača zaslužuje trofeje. Trenutno gradimo temelje, neprihvatljivo je da klub poput Hajduka od 1979. radi na dva pomoćna terena, kad danas u svijetu takve uvjete imaju manje-više svi. Kaskamo za najvećima, moramo ih sustići, a nemamo previše vremena, jer nam izostanak trofeja radi dodatni pritisak, no s tim se moramo znati nositi"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo