HAJDUK DRHTI: / Torcida ponovno svoj 'voljeni' klub dovela u probleme! Bijelima slijedi nova kazna

Image
Foto: PIXSELL

Torcida je za vrijeme jučerašnjeg 74. Jadranskog derbija, koji se odigrao na Poljudu i koji je završio lakom pobjedom prvaka Hrvatske 2-0, vrijeđala Srbe i Riječane.

18.9.2017.
10:42
PIXSELL
VOYO logo

Splitski ultrasi ponovno su svojem klubu, u čiju ljubav se tako jako kunu, priredili probleme. Iako su cijelu utakmicu navijali i stvorili sjajajan dekor, zbog skandiranja "ubi, ubi, ubi Srbina", na ritam poznate navijačke pjesme, Hajduku slijedi nova kazna. A bilo je i korištenja lasera kojim su se pokušavali ometati igrači, javlja Slobodna Dalmacija.

Torcida je na početku susreta. Preko cijele sjeverne tribine stajao je veliki transparent s natpisom "Zlatna prošlost – svijetla budućnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz koreografiju s tisućama bijelih, crvenih i plavih papira, u bojama Hajduka i s zastavom s velikim klupskim grbom, navijači su na sjevernoj tribini podignuli i sve najveće Hajdukove osvojene trofeje, za osvojene naslove prvaka, kupove... Da ne bi bilo zabune tko je majstor s mora. A onda je uslijedila pjesma "Zbog jedne ljubavi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKA TUČNJAVA KOD DUGOPOLJA: Pogledajte snimku brutalnog sukoba Torcide i Armade na autocesti

U 37. minuti susreta Torcida je podignula novu poruku.

"Žrtvovat ćemo najbolje od sebe, davati borbi ono što traži, padati još mnogo puta, a smjer se zna i cilje je uvik isti: Jaki Hajduk i suha močvara."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako malo pripadnika Armade stiglo je na susret, na stadionu ih je bilo tek 60-70. Navijači Rijeke i Hajduka imali su u uvertiri u utakmicu žestoki sukob na naplatnim kućicama autoceste u Dugopolju. Armada je na naplatnim kućicama primjetila nekoliko automobila s navijačima Hajduka, nakon čega je pedesetak riječkih huligana istrčalo iz svojih vozila, napalo Torcidaše i pretukli ih. Jednog su Torcidaša Riječani gazili na podu, a jedan je auto s Hajdukovim navijačima, prilikom bjega zbog napada Armade, skoro pregazio jednog huligana iz Rijeke.

MAKLJAŽA TORCIDE I ARMADE NA AUTOCESTI: Najmanje pet ozlijeđenih, policija privela čak 108 osoba


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo