Hajduk doveo pojačanje godine: Napokon reprezentativac!

Hajduk je kupio iskusnog ukrajinskog napadača i bivšeg reprezentativca Ukrajine Artema Milevskija.

29.7.2014.
14:39
VOYO logo

Najveća prednost ovog igrača je tehnička strana koja će Hajduku itekako biti od pomoći. Uz navedeno, vrlo je psihički snažan igrač koji može u tandemu igrati i s bržim krilnim igračem, a trener Hajduka Igor Tudor će ga moći koristiti na dvije pozicije, kao povučeniju špicu ili u veznom redu koji Hajduku dosta "šepa".

"Bit ćemo pravi u četvrtak, a onda kada dođu ova tri-četiri pojačanja na kojima radimo, to će biti jedan posve novi Hajduk!", najavio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji klub u kojem je Milevskij igrao bio je Dinamo Kijev u kojem je proveo 11 godina.

U 178 nastupa za Kijevljane je zabio 57 golova. Prošle sezone igrao je u Turskoj, u Gaziantepsoru, gdje je u šest nastupa zabio jedan gol. U 50 nastupa za Ukrajinu je zabio osam golova. Brojke itekako govore da se radi o kvalitetnom igraču. U jednom je trenutku važio za napadača vrijednog 10 milijune eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/PfC0rNmTJ1A

Međutim, zadnjih godina karijera mu je krenula silaznom putanjom. U turskom Gaziantepu se zadržao kratko, a zadnji klub mu je bio Aktobe iz Kazahstana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Turske je morao otići nakon što je slupao Ferrari California. Za Milevskog se zna da je paklen igrač, ali i da je problematičnog temperamenta, i biti će zanimljivo vidjeti kako će se uklopiti u svlačionicu Hajduka. I 2008. i 2009. bio je proglašavan za najboljeg ukrajinskog nogometaša, ali je iz kijevskog Dinama otišao bez odštete, zbog niza prekršenih klupskih pravila, uglavnom vezanih za izlaske i opijanje.

Milevskij je stigao u utorak u Split, a predstavljen će biti u petak, po povratku momčadi iz Kazahstana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo