Hajduk krenuo u veliku akciju, Mamić ostaje bez nekoliko milijuna eura?

Jedan od najtalentiranijih nogometaša u Hrvatskoj mlađih od 18 godina je dinamovac Robert Murić. Junior Modrih odbio je potpisati ugovor i ovoga će ljeta, po svemu sudeći, napustiti Maksimir.

27.12.2013.
11:47
VOYO logo

Na ovogodišnjem SP-u do 17 godina Murić je oduševio mnoge skaute najjačih svjetskih klubova, poput Manchester Uniteda, Juventusa, PSG-a, Monaca i Arsenala.

Velikani su se počeli raspitivati za 17-godišnjeg juniora Modrih, a Zdravko Mamić je poručio da je spreman prodati ga isključivo za nekoliko milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, izvršni predsjednik Dinama zaboravio je da Muriću na ljeto istječe ugovor, te da bi ga prije prodaje trebalo i produžiti. Ipak, Robert, željan igre i minutaže u prvoj momčadi Dinama koju mu Maminjo ne može garantirati, odlučio je odbiti novi ugovor, što znači da je na ljeto slobodan igrač.

Ovoga će ljeta krenuti lov na mladog nogometaša, a on želi ostati u Hrvatskoj, dobiti minutažu, steći afirmaciju, a pa tek onda krenuti u avanturu po Europi. I onda se u priču uključio Hajduk, koji bi vrlo rado vidio Murića u svojim redovima već na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, Bijeli Muriću ne mogu osigurati izdašan ugovor, ali sigurno mogu minutažu i afirmaciju u hrvatskoj ligi. Murić bi se na Poljudu, gdje većinom igraju njegovi vršnjaci, vrlo vjerojatno sjajno snašao.

Što će odlučiti, doznat ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Vučević novi je sportski direktor Hajduka! Formalno će Vučević preuzeti svoju funkciju prvih dana 2014. godine, a službeno će biti predstavljen u ponedjeljak 30. prosinca na konferenciji za novinare na Poljudu, kad će se prvi put i obratiti javnosti.

Vučević je bio igrač, glavni i pomoćni trener Hajduka, hrvatski reprezentativac, prvi čovjek Omladinske škole, trener juniora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo