HAJDUK ĆE OVU KAZNU OSJETITI: / Stigla nova 'čestitka' na Poljud, zbog Torcidine akcije klub žestoko udaren po džepu

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic/PIXSELL

Kaznu je dobio i zagrebački Dinamo

10.4.2019.
17:04
PIXSELL, Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac Prve hrvatske nogometne lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama za pojedince i klubove za učinjeno na utakmicama 28. kola, a sve po prijavama službenih osoba s tih susreta.

Najžešća kazna stiže na Hajdukovu adresu. Susret splitskog prvoligaša i Osijeka igran je pod zabranom korištenja sjeverne tribine stadiona Poljud pa su se pripadnici navijačke skupine Torcida smjestili na sjevernom dijelu zapadne tribine. I s te su pozicije, javlja Prva HNL, 'počevši od 23. minute kada je sa tog dijela gledališta bačen topovski udar na atletsku stazu pa do 75. minute remetili tijek odigravanja utakmice paljenjem više od 50 različitih pirotehničkih naprava zbog čega je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 60.000 kuna'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bakljada Boysa donijela kaznu

I pripadnici navijačke skupine BBB koja prati zagrebački Dinamo bili su aktivni zbog čega kazna stiže vodećem klubu natjecanja, ali i domaćinu utakmice koja je igrana u Kranjčevićevoj, Rudešu. Javlja tako izvor da su Boysi na utakmici Rudeš-Dinamo 'u 79. minuti zapalili su 10 baklji koje su dogorjele na tribini' pa novčana kazna u iznosu od 12.000 kuna ide put Maksimira dok je Rudeš kao organizator utakmice iznosom od 7000 kuna.

Jednu utakmicu zabrane nastupa i kaznu od 3000 kuna zaradio je Interov nogometaš Frano Mlinar zbog isključenja (dvije opomene) na utakmici Inter Zaprešić-Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo