POBUNA NA OTOKU / Haalanda žele izbaciti iz Premiershipa. Pokrenuta je peticija protiv norveškog monstruma: 'On ne smije raditi u našoj zemlji'

Image
Foto: Profimedia

Norveški nogometni monstrum već je postigao nestvarnih 19 golova u samo 12 utakmica

6.10.2022.
15:26
Profimedia
VOYO logo

Trenutno najbolji napadač svijeta, a možda čak i igrač, norveški napadač Erling Haaland, prešao je ovoga ljeta iz Borussije Dortmund u Manchester City i odmah je ispunio sva očekivanja pa i više od toga.

Norveški nogometni monstrum već je postigao nestvarnih 19 golova u samo 12 utakmica, a od toga je 14 golova zabio u Premiershipu u osam utakmica. Podsjećamo samo da je do kraja polusezone ostalo još oko dva mjeseca, a gdje je tu još kraj sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Izbacite ga iz lige

Haaland je trenutno omiljena osoba samo u Manchesteru i to onom dijelu grada koji podržava City, dok ostatak lige drhti pred njegovom pojavom. I upravo zbog toga na internetu je osvanula peticija da se Haalanda izbaci iz Premier lige i da mu se zabrani igra u Engleskoj. Napravila je to osoba pod nadimkom Ten Hag's Reds, dakle očito je riječ o navijaču Manchester Uniteda, a njegovo objašnjenje za ovu peticiju glasi ovako...

"Jednostavno nije pošteno. Možemo promijeniti situaciju. Sada je vrijeme za djelovanje. Ovom robotu ne smije biti dopušteno dalje raditi u našoj zemlji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja spomenuti kako je Haaland već srušio nestvaran rekord po brzini dolaska do tri hat-tricka. Trebalo mu je samo osam utakmica da sruši taj rekord, koji je do sada držao Michael Owen koji je imao 40 utakmica više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo