KAO KOD KUĆE / Haaland se vratio u Dortmund i darivao bivše suigrače: Potrošio na njih svoju dvosatnu zaradu

Image

Utakmica je završila miroljubivo, bez golova, a norveški napadač je na poseban način doživio povratak na Signal Iduna Park. Prošetao je nakon utakmice oko terena, pozdravljao se s navijačima i razveselio bivše suigrače poklonima

26.10.2022.
15:06
VOYO logo

Erling Haaland u dresu Manchester Cityja ruši rekorde iz tjedna u tjedan, a u utorak navečer vratio se u Dortmund, mjesto gdje je stekao svjetsku slavu.

Odigrao je tek jedno poluvrijeme, a svjetski mediji se zabavljaju praveći senzaciju od tog što Norvežanin nije zabio 'već' 92 minute. Svakom napadaču na svijetu to je normalno, no ritam kojim Haaland zabija ove sezone od ovog podatka čini vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je završila miroljubivo, bez golova, a norveški napadač je na poseban način doživio povratak na Signal Iduna Park. Prošetao je nakon utakmice oko terena, pozdravljao se s navijačima i razveselio bivše suigrače poklonima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procurila je informacija da je darivao cijelu ekipu te pritom potrošio oko 5 tisuća eura. Kupio je nekoliko desetaka svojih dresova i podijelio ih bivšim suigračima i zaposlenicima na stadionu. Na stranu izbor poklona, ono što običnim smrtnicima zvuči kao izdašna svota za mladu superzvijezdu je tek sitnica. Naime, Haaland tu cifru zaradi za svega dva sata u Manchester Cityju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo