GUARDIOLA TRAŽI POJAČANJA NA DVIJE POZICIJE: / Kad vidite njihove najbolje poteze, bit će vam jasno zašto želi baš njih

Image
Foto: AFP

Manchester City na svojem popisu mogućih pojačanja ima ovih pet imena

14.4.2018.
9:00
AFP
VOYO logo

Katalonski stručnjak Pep Guardiola nakon ispadanja Manchester Cityja od Liverpoola u četvrtfinalu Lige prvaka već slaže igračku križaljku za sljedeću sezonu. Trener Građana smatra da mu, u ionako bogatoj momčadi, trebaju nova pojačanja. Posebno se to odnosi na dvije pozicije u momčadi - defenzivni vezni i ofenzivac koji može igrati u sredini, ali i na krilu.

GUARDIOLA POTROŠIO 500 MILIJUNA EURA NA POJAČANJA PA ZAVAPIO: ‘Trebamo još novca za kupnju najboljih igrača’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem prijelaznom roku htio je Alexisa Sancheza i Riyada Mahreza, a ovaj drugi bi ponovno mogao biti meta, piše The Sun. Leicester ga tada nije pustio, ali vjeruje Guardiola da bi sada mogao doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega, Manchester City prati i Leona Baileyja iz Bayer Leverkusena i Monacovog Thomasa Lemara. Bailey je jamajkanski nogometaš koji igra na krilu, a prije Bayera igrao je u belgijskom Genku iz kojeg je otišao za 20 milijuna eura 2017. godine iako su zainteresirani bili i Manchester United te Chelsea. U 33 nastupa za Bayer zabio je devet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lemar je u Monacu od 2015. te je u 82 nastupa zabio 16 golova, a može igrati na nekoliko pozicija u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola također želi osigurač za Fernandinha koji ima 32. godine i lagano gubi korak. Šahtar je želio previše za Freda (50 milijuna funti) tako da će se okrenuti prema Napolijevom Jorginhu i Julianu Weiglu iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo