Guardiola najavio ono čega se u Splitu najviše plaše!

'Od početka moramo krenuti pobjedonosno. U svim pripremnim utakmicama tražim pobjede, ne prihvaćam neku filozofiju kako se u takvim susretima može imati popusta.

21.7.2011.
11:36
VOYO logo

Slavni trener prvaka Europe najavio je subotnju utakmicu s Hajdukom na način koji može zabrinuti Splićane. Guardiola je na presici dva dana prije utakmice pokazao da ponešto zna i o Hajduku i Hrvatskoj, te da nije kao David Beckham koji kaže da nikad nije čuo za stogodišnji splitski klub.

"To je stari, poznati klub, toliko znam. Vidio sam neke snimke, ambijent mora da je predivan, vjerujem da će stadion biti pun i da ćemo ispuniti očekivanja. To je naša prva utakmica, ali ne može biti neko zagrijavanje", izjavio je Guardiola za Slobodnu Dalmaciju te odgovorio i na pitanje o Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je to nova država, dvadeset godina, je li tako? Pozdravljam Hrvatsku. Imate divno more, rekli su mi da su plaže prelijepe, jedan moj prijatelj iz Katara mi je rekao da je more kod vas tako čisto da ga se može piti. Ne, nisam bio u Hrvatskoj, sad ću vidjeti Split, možda sljedećeg ljeta i doletim tamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barçin trener je najavio i da će Barcelona sljedeće sezone igrati - isto kao i dosad.

"Nemam što novo izmisliti, radi se o detaljima, jer nogomet je igra detalja i njihove izvedbe. Važno je da nemam problema sa stimuliranjem igrača na nove žrtve. Po meni je najteže osvojiti naše prvenstvo, kvaliteta španjolskih klubova je svake godine sve bolja. La Liga najduže traje, naporna je, komplicirana...", kaže Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani se, pak, ne zamaraju rezultatom. Rođendan će biti prava fešta, pa čak i ako im Barcelona zabije deset komada. Splićane najviše muči 6.000 neprodanih karata i skupe cijene karata, za koje novaca nemaju ni turisti iz - Barcelone. Inače, na Poljud bi trebala istrčati prva momčad Barcelone, sedamnaest igrača plus dva vratara, bez petorice koji igraju na Copa Americi.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107200074006 arti-201107180258006 arti-201107190786006 arti-201107180692006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo