GUARDIOLA JE UVJEREN: / 'Dovođenje Messija? Takvo što je moguće'

Image
Foto: AFP
22.8.2017.
13:47
AFP
VOYO logo

Još u srpnju, navodi ESPN, sve je bilo dogovoreno i Messi je trebao potpisati produljenje ugovora s Barcelonom na dodatne četiri godine. To se, premda su Katalonci početkom prošlog mjeseca ustvrdili drugačije, nije dogodilo, a Agusti Benedito, bivši kandidat za predsjedničko mjesto u klubu, smatra da niti neće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bartomeu je rekao da je Messi potpisao, ali još nije. Igra se s vatrom, a to je kazao samo da makne fokus sa problema, promijeni mišljenje javnosti. Ipak, nije ga još nagovorio na potpis, a to samo znači da Messi nije siguran želi li potpisati. Zabrinjavajuće je, al mislim da postoji i mogućnost da ne potpiše."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je PSG dovođenjem Neymara porušio sve rekorde (222 milijuna eura) kada je visina transfera u pitanju, samo se čeka kad će i taj pasti. Messijev odlazak iz Barcelone vjerojatno bi bio takav, a njegov nekadašnji trener tvrdi da nije nemoguć.

"Ako netko ima novac i željan ga je potrošiti... Takvo se što može dogoditi", kazao je Guardiola na temu o Messijevom odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivajući se na izvore ESPN tvrdi da to ipak neće biti City s kojim se Messi u više navrata povezivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo