GUARDIOLA IZNENADIO ODGOVOROM NA PITANJE O NAJBOLJEM IGRAČU CITYJA: / 'Možda je i bolje da je bio ozlijeđen'

Image
Foto: AFP

Građani bi danas mogli dobiti najveće pojačanje ove sezone

15.12.2018.
10:15
AFP
VOYO logo

Trener Manchester Citya Pep Guardiola sigurno je odahnuo jer ponovno može računati na belgijskog veznjaka Kevina De Bruynea, koji se vraća u redove Citya nakon ozlijede, a mogao bi zaigrati već u danas protiv Evertona.

City je prošle sezone suvereno došao do titule prvaka, a Belgijac je bio jedan od najbitnijih igrača te momčadi. Ove sezone već dva puta je dugo izbivao zbog ozljede medijalnog ligamenta koljena, što po mišljenju Pepa Guardiole ne mora nužno biti loša stvar, javlja Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebao mu je odmor

"Mislim da je Kevin prošlu sezonu završio iscrpljen. Za njega je ona bila veoma naporna. Mnogo minuta je proveo na terenu, mnogo. Bili su to sjajni nastupi, a poslije toga je otišao na Svjetsko prvenstvo. Kada se vratio imao sam dojam da je bio malo umoran. Nekada se igrači brzo oporave, nekada je potrebno više vremena. Mi ne želimo da nam igrači budu ozlijeđeni, ali možda nam je to pomoglo. Sada je njegov um svjež, oporavljen je i sada pokušava izbjeći nove ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je poseban igrač i za nas je vrlo bitan. Potrebno je da se vrati u formu i da se natječe d ostalima koji su odigrali do sada zaista nevjerojatno dobro. Ali kada imate više igrača, možete ih i rotirati", rekao je trener Manchester Citya Pep Guardiola pred susret protiv Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo