GUARDIOLA GALAMIO NA LIJEČNIKE, NOVINARI SVE DOZNALI: / 'Kako se Godin tako brzo oporavio, a moji igrači ne mogu?!'

Image
Foto: AFP, JOHN MACDOUGALL

Bild je danas donio priču o skandalu u svlačionici Bayern Munchena nakon ispadanja iz Lige prvaka od Atletico Madrida u utorak navečer.

6.5.2016.
14:17
AFP, JOHN MACDOUGALL
VOYO logo

Naime, Guardiola je po ulasku u svlačionicu počeo galamiti i divljati. Ništa neobično, Bayern je ipak ispao iz natjecanja, sva očekivanja kluba pala su u vodu, a takve stvari se događaju i drugim klubovima. No, Španjolac ima povijest s svađama sa liječničkom službom. Prošle sezone, Pep je isto ušao u sukob s liječnicima, a neki od njih su poslije dali otkaz i otišli iz Bayerna.

Image
Image

'Osoba koja je sve rekla novinarima želi samo mene povrijediti, ali naudila je svima'

"Pa kako se Godin tako brzo oporavio, a nama se ozljede tako dugo liječe?! Zašto vi niste na toj razini?", navodno se zapitao Pep nakon poraza. Sve su ubrzo doznali novinari a Guardiola se, stoga, sad pita nešto drugo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se događa u svlačionici, ondje i ostaje. Ono što se dogodilo u srijedu događa se često. A osoba koja je to plasirala u medije ne shvaća da nije naudila meni nego momčadi. Ja uvijek želim da se moji igrači brzo oporave. Ne znam tko je 'krtica', niti se imam vremena baviti istragom. Jedino shvaćam njegove namjere: da mene povrijedi, a znam i to da novinari sve jako dobro znaju što se događa i što se događalo u svlačionici nakon susreta. A umjesto toga, ta osoba koja je sve rekla novinarima naudila je momčadi i klubu", kazao je Španjolac na presici nakon utakmice.

Klub za sada ništa ne želi komentirati, ali činjenica je da je Pep ponovno uzburkao duhove u klubu svojim ponašanjem. Guardiola broji posljednje dane na klupi Bayerna, od sljedeće sezone voditi će momčad Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola bez naslova Lige prvaka s Bayernom

Iako je bivši igrač i trener Barcelone sa Bayernom od 2013 godine, kad ga je i preuzeo, osvojio dva naslova prvaka Njemačke i Kup Njemačke, Uefa Superkup i Fifino Svjetsko klupsko prvenstvo, a sad je samo na bod od matematičke potvrde i svog trećeg naslova na klupi bavarskog giganta, nije svojio Ligu prvaka. Uz to, Bayern još čeka i finale Kupa Njemačke protiv rivala Borussije. Međutim, ako ga se pita je li u Bayernu u ove tri godine bio uspješan kao trener, kazati će:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako mjerite moj rad prema Ligi prvaka, nisam uspio."

Čelnici kluba nadali su se kako bi ih Guardiola mogao odvesti do naslova prvaka Europe. Ali Španjolac nije uspio ostvariti snove navijačima bavarskog giganta i klupskim čelnicima. U sezoni 2013/14, Bayern je ispao u polufinalu od kasnijeg prvaka Real Madrida, a prošle sezone kobna za Bavarce u polufinalu bila je Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da nije lako ispasti iz Lige prvaka, htjeli smo finale, nismo uspjeli, sad smo se morali prebaciti na ligu, gdje nam bod nedostaje za naslov", kazao je Guardiola.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo