GUARDIOLA BIJESAN NA UPRAVU CITYJA: / Po tko zna koji put nisu mu doveli igrača kojeg je tražio pa je odlučio podići glas

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Španjolski stručnjak nije oduševljen odlukama uprave

12.12.2018.
9:26
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola bijesan je na rukovodstvo kluba jer mu nisu uspjeli dovesti mladog veznjaka nizozemskog Ajaxa Frenkieja de Jonga. Manchester City se odlučio povući iz trke za ovog mladog nogometaša. PSG je navodno najbliži realizaciji transfera od 75 milijuna eura.

Guardiola je nakon svega bijesan na rukovodstvo kluba jer je on, kako tvrdi Daily Mirror, imao tajni sastanak s De Jongom na kojem ga je uvjerio da će igrati za njega sljedeće sezone, a sada je sve to palo u vodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ovo prvi koji im je promakao

Međutim, rukovodstvo Cityja je odlučilo povući se iz utrke za ovog nogometaša zbog financijskog fair playa što je itekako naljutilo katalonskog stručnjaka koji je želio De Jonga u svojoj momčadi od sljedeće sezone.

Čelnici aktualnog prvaka Engleske ranije su propustili dovesti Alexisa Sancheza, Freda i Jorginha, koji su završili u rivalskim klubovima Manchester Unitedu i Chelseaju pa Pep ima velikog razloga za ljutnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo