PEP ŽELI JOŠ JEDNOG DRAGULJA HR NOGOMETA: / Nakon Palaverse bacio oko na mladu zvijezdu Dinama, ali ima i veliku konkurenciju

Image
Foto: AFP, GEOFF CADDICK

Najveći nogometni portal na svijetu Goal.com uvrstio ga je u 50 najvećih talenata svijeta

12.4.2019.
10:45
AFP, GEOFF CADDICK
VOYO logo

Samo dan nakon što je mlada momčad Dinama srušila Southampton stigla je vijest o interesu tamošnjeg prvoligaša za najboljeg igrača tog susreta. Antonio Marin bio je trostruki asistent u pobjedi od 3-1 u polufinalu neslužbene Lige prvaka mladih, Premier League International Cupa.

Ponosan na pobjedu

"Znali smo da smo bolji od Southamptona, to smo svima dokazali i na terenu. Svi pričaju o kvaliteti engleske Premier lige, a mi smo ove sezone u juniorskoj Ligi prvaka i u Premier League International Cupu pobjeđivali i West Ham, Tottenham, Liverpool i Southampton, a nesretno nakon jedanaesteraca ispali protov Chelseaja. Bili smo jako motivirani, Southampton nas je pobijedio u grupnoj fazi natjecanja, ali sad smo dokazali da smo bolji od njih. Bio je užitak igrati na njihovom St. Mary's stadionu, ponosan sam što su se svi mogli još jednom uvjeriti u kvalitetu Dinama. Moje tri asistencije? Drago mi je zbog toga, ali ponosan sam na uspjeh cijele momčadi, to je ipak najvažnije", rekao je po povratku iz Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi potezi s utakmice nisu prošli nezapaženo. Sudeći prema informacijama s Otoka zapeo je za oko vjerojatno najboljem treneru današnjice Pepu Guardioli. Manchester City krcat je zvijezdama, a kako se čini sada su se okrenuli dovođenju mladih igrača. Prije par mjeseci za njih je potpisao Hajdukov biser Ante Palaversa, a pitanje je hoće li to učiniti i Dinamov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juve i Milan ga prate

Calcimercato je objavio da je City poslao ponudu od deset milijuna eura na Dinamovu adresu, ali da su dobili odbijenicu. Navodno će njihove apetite zadovoljiti 15 milijuna eura. City mora što prije reagirati jer interes za njega pokazuju Juventus i Milan.

Ovog 18-godišnjaka smatra se jednim od najvećih talenata hrvatskog i europskog nogometa. Marin je lijevo krilo koje igra s obje noge te često napada i s desne strane. S Modrima ga veže ugovor do 2021. i to je dobra podloga Dinamu za pregovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo