GRIEZMANN NAHVALIO OBLAKA, WENGER ŽALI: / 'Možemo kriviti samo sebe, ostaje gorak okus'

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Atletico mora biti zadovoljan s 1-1 na gostovanju jer su skoro cijelu utakmicu igrali s igračem manje

26.4.2018.
23:44
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

U prvom susretu polufinala Europske lige Arsenal i Atletico Madrid su u Londonu odigrali 1-1, a gosti su od desete minute igrali s igračem manje nakon što je isključen hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.

LUDA UTAKMICA NA EMIRATESU: Griezmann šokirao Topnike, Vrsaljko i Simeone završili na tribinama, Marseille srušio Salzburg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute kasnije na tribine je preselio i Diego Simeone nakon što je žestoko prigovarao zbog jedne sudačke odluke.

"Sretni smo s rezultatom. Borili smo se srcem i glavom. Zapravo me iznenađuje što smo imali igrača manje. Moramo biti spremni na sve, čak i bez Simeonea. Imamo samopouzdanje uoči sljedećeg tjedna", rekao je German Burgos, pomoćni trener Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SIMEONE POTPUNO POLUDIO: Snimka otkrila s kojim je sočnim psovkama trener Atletica počastio suca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac jedinog pogotka za Španjolce, Antoine Griezmann, nahvalio je vratara Jana Oblaka: "On je sada najbolji vratar na svijetu. Ne govorim to jer mi je suigrač, pogledajte kakve obrane ima."

Trener domaćih ovako je vidio utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne gledamo u statistiku. Gledamo kako smo igrali, a mi znamo da možemo zabiti bilo gdje. Odigrali smo kako smo i planirali, ali rezultat nije slijedio našu igru. Nakon 1-0 znali smo da moramo paziti na duge lopte, to im je bila jedina šansa. Možemo samo sebe kriviti, 1-0 je savršen rezultat kod kuće. Gorak okus ostaje nakon utakmice jer smo imali šanse za finale već večeras, ali nismo bili dovoljno ubojiti. ", objasnio je Arsene Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo