Novi obračun u Hajduku: 'Da ste svi dali ostavke!'

Nikad mira na Poljudu, a nova drama ne dolazi zbog loših rezultata splitskog kluba, već jer je gradonačelnik Splita nezadovoljan financijskim izvještajem kluba.

26.10.2014.
12:19
VOYO logo

"Nisam zadovoljan njihovim radom, smatram da više ne rade dobro svoj posao, što se pogotovo odnosi na predsjednika Brbića. Rekao sam im nakon poraza od Dinama da od njih očekujem ostavke, što su oni glatko odbili", kazao je gradonačelnik Ivo Baldasar za Dalmatinski portal i istaknuo:

"Je li normalno da predsjednik kluba ima plaću od 30.000 kuna netto u situaciji kada klub nema za normalnu isplatu plaća? Tražio sam od Brbića da smanji plaću, ali u svemu na što sam ukazao s njim se složila predsjednica NO Ramljak. Kažem, nema smjena, ionako će u Hajduku uskoro i novi izbori za Nadzorni odbor, ali mogu još reći da ni ovaj trenutni nije jedinstven po svim pitanjima, da ima članova koji se ne slažu s postojećom situacijom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradski viječnici će 13. studenog raspravljati i o Hajduku, a prozvani predsjednik Marin Brbić je kazao:

"Njima bi najlakše bilo da mogu reći: 'Oni su dali ostavke, projekt nije uspio'. Nije mene Baldasar izabrao, nego Nadzorni odbor, a oni su izabrani glasovima članova udruge Naš Hajduk. Kad izgubim povjerenje Nadzornog odbora, onda ću dati ostavku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo