Gotovo je: Tuzan kraj Dinamovog kapetana!

Josip Simunic vise nece igrati za Dinamo. Ove zime napusta klub, a protiv Slavena nece biti medu kandidatima za sastav jer vise od posljednja dva tjedna nije trenirao, te nije zdrav.

13.12.2014.
14:28
VOYO logo

"Zahvalio bih se Simunicu za krasne tri i pol godine tijekom kojih je dao veliki doprinos u uspjesima kluba: igrali smo po dva puta skupine Lige prvaka i Europske lige te osvojili tri naslova prvaka. Bio je lider u svlacionici, veliko mu hvala na svemu i bilo ga je zadovoljstvo imati u klubu i raditi s njim. Zelim mu puno srece u zivotu i cime god ce se baviti", rekao je Dinamov trener Zoran Mamic o kapetanu Simunicu koji zbog ozljede nece igrati u posljednjoj utakmici prije odlaska iz Dinama.

Mamic se osvrnuo na ucinjeno u polusezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U hrvatskom prvenstvu nemam nekih zamjerki. Uvijek moze bolje, ali nemamo nijedan poraz, prvi smo i moramo biti zadovoljni. Sto se tice cijele polusezone, ostaje zal zbog prilike u Europi, no to je tako. Ostajem li trener? To ne ovisi samo o meni, ali mi radimo, planiramo pripreme i mislim da cu biti ovdje i na proljece", kazao je Mamic i potvrdio za sluzbenu klupsku stranicu glasine o odlascima jos nekih igraca iz kluba:

"S Ibanezom je napravljen razgovor i on ce nas napustiti na zimu, a znate da odlazi i Simunic. Sto se tice Wilsona, posudba je do ljeta, ali plan je da se on na zimu vrati u Sporting."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo