Gotovo je! Nijemci spasili Karlovac

Karlovac, kojem je nakon štrajka igrača, osmomjesečnog kašnjenja plaća i potpunog rasula prijetilo gašenje ili selidba u županijsku ligu, ipak je uspio uhvatiti zadnju slamku spasa.

4.1.2012.
22:32
VOYO logo

"Sa zadovoljstvom vas mogu izvijestiti da su uspješno okončani pregovori između kluba i njemačke tvrtke. Idućih dana bit će održana izvanredna sjednica klupskog upravnog odbora na kojoj će biti izabrani novi klupski dužnosnici, a nakon toga i konferencija za novinare na kojoj ćete moći saznati više o detaljima ugovora", izvijestio je predsjednik Karlovca dr. Amirudin Talakić.

Prema prvim informacijama, dvije su strane sklopile dugoročni plan sanacije kluba, u kojem će sudjelovati zajedno. Manji dio dugovanja, uglavnom HEP-u, već je riješen, pa je račun kluba odblokiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veći novčani iznosi koji će omogućiti namirenje vjerovnika i isplatu plaća igračima tek se očekuju. Momčad će na pripreme krenuti već u ponedjeljak, no kako će izgledati još malo tko zna. O tome će najviše raspravljati novi, hrvatsko-njemački trenerski dvojac koji čine Krešimir Ganjto i Robert Jaspert. Iako to vjerojatno znači dolazak više igrača iz agencije Olivera Haaga, domaći igrači ipak će biti značajan dio momčadi.

"Momčad u ponedjeljak odlazi na pripreme u Medulin, a točno je da će u klub doći brojni novi igrači tvrtke Haag Sportmanagement. Što se tiče dosadašnjih igrača Karlovca, u skladu s dogovorom, u klubu će ostati svi Karlovčani, a o ostalima odlučivat će novi trenerski dvojac", rekao je predsjednik Talakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krešimir Ganjto dugogodišnji je trener više zagrebačkih klubova i Dinamov skaut. Robert Jaspert je zvučno trenersko ime. U trenerskoj karijeri najviše je radio kao pomoćnik Pierrea Littbarskog u Njemačkoj, Iranu i Švicarskoj, ali i kao pomoćnik izbornika reprezentacije Južne Koreje 2004. i 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo