GOTOVO JE: / Andrijašević odlazi iz Rijeke, od rekordnog transfera zaradit će i Dinamo

Image

Rijeka i Standard u petak navečer praktički su zaključili pregovore oko transfera najboljeg igrača minule sezone HNL-a Franka Andrijaševića (25) u belgijski klub, javlja tamošnji portal DH.

17.6.2017.
10:07
VOYO logo

Do zadnja dva kola bio je prvi strijelac lige, a kad pri tome kažemo da je Franko vezni igrač, ili bi barem to trebao biti, onda taj podatak dodatno dobiva na težini. Andrijašević je ove sezone zabijao ključne golove, one koje su Rijeci donijeli naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RIJEKINI NAVIJAČI ČULI NAJBOLJU VIJEST: Najjači adut šampionske momčadi sljedeći tjedan produljuje ugovor

Bilo je iluzorno očekivati kako će najbolji nogometaš lige ostati na Rujevici

Stoga, bilo je iluzorno očekivati kako će najbolji nogometaš lige ostati na Rujevici. Rijeka i Standard u petak navečer praktički su zaključili pregovore oko transfera najboljeg igrača HNL-a u belgijski klub.

Image
Image

Odšteta za hrvatskog reprezentativca iznosi 4,5 milijuna eura, čime će njegov transfer postati najskuplji u povijesti kluba iz Liègea! Zanimljiv detalj u cijeloj priči oko financija dio je koji će pripasti - Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cico i Dinamo ga se odrekli

Iako ga se prošlo ljeto CicoKranjčar odrekao, a potom ga Dinamo prodao u Rijeku kao dio posla kojim je Marko Lešković s Rujevice stigao na Maksimir, modri su se u ugovoru obvezali da im od budućeg Andrijaševićeva transfera pripada čak 50 posto iznosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo bi ovim poslom trebao dobiti oko 2,25 milijuna eura.

Andrijašević se upravo danas treba priključiti momčadi Rijeke na pripremama nakon reprezentativnih obveza, uz Filipa Bradarića i Stefana Ristovskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to, čini se, prava prilika za oproštaj od suigrača s kojima je prekinuo 11-godišnju dominaciju Dinama u HNL-u i prošle sezone zabio 18 golova uz pet asistencija. U Belgiji ga očekuju već ovaj vikend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo