'Gospodin i gospođa Modrić će pakirati kofere!'

Tottenham se porazom od Manchester Uniteda 3:1 na White Hart Laneu vjerojatno oprostio od borbe za naslov prvaka Engleske.

5.3.2012.
11:04
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac sukrivac je za drugi gol. United je imao aut na desnoj strani, a Lukin zadatak bio je čuvanje Nanija. Međutim, Modrić je zaspao, Portugalac mu je pobjegao i asistirao Ashleyu Youngu za vodstvo Manchestera 2:0.

"Walker je kriv za prvi gol, a Modrić za drugi. Takve stvari nam se uvijek događaju u velikim utakmicama, a rijetko se događaju Manchesteru, Arsenalu i drugim momčadima u vrhu", komentirao je jedan od navijača Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić se zamrznuo prilikom izvođenja prekida, što je Manchester jako dobro iskoristio", dodao je drugi pristalica Spursa.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=GCOgSHKxqhwEflxW
szólj hozzá: to man

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, puno je onih koji krive Harry Redknappa za poraz momčadi s White Hart Lanea. Najviše mu zamjeraju što je baš Luku postavio na lijevu stranu, umjesto da bude glavni kreator u sredini terena.

"Bili smo puni sebe prije utakmice i to nam se vratilo. Dobro je poznata priča da će te Spursi uvijek iznevjeriti kada postoji pritisak da moraju pobijediti. Uspjeli su i ovaj put. Modrić je trebao biti taj koji pokreće igru iza dva napadača, međutim igrao je lijevo, a to nikada nije izgledalo dobro", viđenje je navijača kako je Tottenham trebao izgledati protiv Crvenih vragova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito da nam fali još kvalitetnih igrača u veznom redu, jer ova utakmica je pokazala da Luka nije mogao sam protiv Manchestera", pišu navijači.

Da je Redknapp krivac za poraz slažu se i engleski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači su sigurno primijetili kako je Redknapp malo rastresen na klupi što je normalna reakcija na konstantne priče o preuzimanju engleske klupe. Također, sve to mogla bi biti zakašnjela reakcija na suđenje o utaji poreza na kojem je bio", piše Telegraph.

Našeg reprezentativca Redknapp je za potrebe nedjeljne utakmice, u nedostatku Balea i Van der Vaarta, pomaknuo na lijevo, a ugledni Goal.com dao mu je ocjenu šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka s te pozicije nije mogao utjecati na situaciju kao inače", stoji u tekstu.

A nakon što je Villas-Boas dobio otkaz u Chelseaju, prelazak Luke Modrića na Stamford Bridge sve je manje izvjestan, a aktualizirale su se priče kako ga želi sir Alex Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić sad sigurno neće u Chelsea", rekao je neimenovani izvor iz Tottenhama engleskim medijima.

"Chelsea je sada propao za godine koje dolaze i čim Harry preuzme posao na klupi Engleske, možete očekivati da će Luka Modrić i gospođa Modrić spakirati kovčege i krenuti na sjever", rekao je izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo