TEŠKA BITKA U KRANJČEVIĆEVOJ / Gorica uz golemi napor slomila otpor Lokomotive. Presudio im Lovrić nakon katastrofalne reakcije u obrani

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Zahvaljujući ova tri boda Gorica je skočila na treće mjesto sa 12 bodova

28.8.2021.
21:07
Zeljko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Gorica je u subotu u utakmici 7. kola Prve HNL pobijedila u gostima Lokomotivu 1-0. Jedini gol na utakmici zabio je Kristijan Lovrić u 74. minuti nakon ubačaja Dvornekovića. Zahvaljujući ova tri boda Gorica je skočila na treće mjesto sa 12 bodova. Lokomotiva je četvrta s dva boda manje.

Prvu priliku na utakmici imali su nogometaši Lokomotive u sedmoj minuti, s desne strane je Čokaj pucao u donji desni kut, ali je obranio Banić. Nakon toga nema većih uzbuđenja do 18. minute kada je Babec s 20 prodro i potegnuo prema golu Lokomotive no Santini je obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga u 32. minuti je s desne strane Dabro s ruba kaznenog prostora opalio prema golu Šibenika, no Banić je dobro reagirao.

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Presudio Lovrić

Pred kraj prvog poluvremena vratara Gorice Banić se spetljao nakon povratne lopte Jovičevića, što su suparnički igrači pokušali iskoristiti, ali Banić se ipak snašao i obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu u 54 minuti ide polukontra domaće momčadi i Cipetić je uspio doći na 21 m od gola Gorice, pucao je snažno, no iznad grede.

I onda nakon duljeg razdoblja bez većih uzbuđenja na utakmici, Dvorenković u 74. minuti dodaje Lovriću koji zabija za Goricu sa nekih sedam metara nakon loše reakcije obrane Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo