'Slične igrače kao što je Modrić već imaju!'

Hajduk je otputovao na pripreme u Tursku, a sportski direktor Bilih Goran Vučević progovorio o teškom poslu koji ga čeka na Poljudu. Otkrio je i zašto Luka Modrić nije završio u Barceloni.

21.1.2014.
10:58
VOYO logo

Vučević na Poljudu ima težak zadatak jer se od njega očekuje da bude arhitekt kvalitetne momčadi s malo novca. Napomenuo je da su svi igrači na prodaju dok se klub financijski malo ne stabilizira.

"Mi prodajemo igrače po principu 'Hajduk živi vječno'. To baš nije realno. Mi igrače cijenimo između 800 tisuća i tri, četiri milijuna eura, a kupovali bi za nula ili za 100 tisuća eura", kazao je Vučević te se prisjetio perioda u kojem je Barça 'snimala' Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona je Modrića pratila četiri godine, toliko sam s njima bio na liniji. I tek nakon četiri godine su rekli nešto konkretno. Kad su ga gledali mogli su ga dobiti za 15 milijuna eura, a kad su donijeli odluku da ga žele onda je cijena bila 40 milijuna. Nisu bili sigurni, a kad su postali sigurni bilo je kasno. Odgovor je bio da slične igrače kao što je Modrić imaju u svojoj školi", objasnio je Vučević za Večernji list.

http://www.vecernji.hr/nogomet/vucevic-barcelona-je-modrica-mogla-dobiti-za-15-milijuna-eura-ali-je-bila-neodlucna-916259

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo