'Dinamo je favorit, ali nas podcjenjuje i to nam je šansa'

Goran Jozinović, jedan od najsrčanijih igrača Hajduka, poput većine njegovih suigrača jasno je prognozirao očekivanja u derbiju s Dinamom (subota 13. rujna).

12.9.2013.
13:06
VOYO logo

"Očekujemo zanimljivu utakmicu, igraju dva najveća kluba. Provlači se da je Dinamo favorit, to znamo, to priznajemo, ali na Poljudu to neće igrati. Dinamo ima igračku kvalitetu na papiru, no mi iza sebe imamo odlično ozračje na stadionu i to će nam dati snagu", kazao je Jozinović.

Njega čeka velika bitka sa Soudanijem za kojeg se kaže da je jedan od najboljih stranaca, koji je igrao u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Soudani je jedan od najboljih igrača Dinama, ali nije on jedini. Ima još odličnih pojedinaca poput Sammira i Šimunića, ne možemo se mi fokusirati na jednog igrača. Svi moramo biti maksimalno fokusirani, samo tako možemo pobijediti Dinamo", ističe Jozinović.

Iz Maksimira stižu jadikovke kako zbog reprezentativnih utakmica momčad nije mogla biti na okupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskusan je Ivanković, to je traženje alibija. Oni se dobro poznaju, profesionalci su, to mi više slični na pilu naopako", smatra Jozinović.

A ova priča iz Hajduka, je li to pila naopako? Svi igrači govore kako je Dinamo bolji, da je favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledamo realno, u igračkom smislu su kvalitetniji. Mi smo mladi, talentirani, nema izgrađenih igrača. Pa, par juniora će igrati derbi, nije to naša pila naopako. Ove smo sezone pokazali da se može vjerovati u nas. Iz Dinama govore da respektiraju ime Hajduk, a ne spominje se igrače, to osjećamo kao podcjenjivanje, ali to nam ide u prilog", zaključio je Jozinović.

A stopera Gorana Milovića kapetan Mario Maloča označio je kao mogućeg strijelca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka me kapetan pohvalio, to je čast. Ma, bitno je da bilo tko zabije, da mi zabijemo gol. Potrudit ću se svim silama postići gol, ali svejedno je zabiti. Mogu oni sami sebi zabiti što se mene tiče", rekao je Milović.

Hajdukovoj obrani prijetit će pravi arsenal napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razigrao se Beqiraj, nije ga bilo u početku sezone. Dodatno je motiviran da dokaže kako je prijašnji trener bio u krivu, on bi mogao biti velika opasnost. Imaju jaka krila u Soudaniju i Fernandesu, pa Čop... Ali, mi igramo na svom terenu, i nas će se nešto pitati", zaključio je Milović.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo