Zvijezda Fiorentine poslala podrsku Kloseu

Fiorentinin 28-godisnji napadac Mario Gomez nije se nasao na sirem popisu od 30 igraca izbornika njemacke nogometne reprezentacija Joachima Lowa za Svjetsko prvenstvo u Brazilu

8.5.2014.
18:59
VOYO logo

Ove sezone je bivsi napadac Bayerna upisao samo 9 nastupa u Seriji A zbog dvije razlicite ozljede koljena. U akciji ga nema jos od 23. ozujka.

"Nakon sto sam propustio veci dio sezone u prvenstvu i finale Kupa Italije, sada cu morati propustiti i Svjetsko prvenstvo. Jos donedavno sam vjerovao da cu ipak biti spreman za Mundial. Na zalost, moja najruznija sezone u karijeri zavrsava se s jos jednim velikom razocaranjem. Gotovo sedam mjeseci ozljeda koljena je bilo ipak previse", istaknuo je Gomez, te je pruzio javnu podrsku svom reprezentativnom suigracu Miroslavu Kloseu, koji je dosad zabio 14 golova na svjetskim prvenstvima, samo jedan manje od vjecitog rekordera, umirovljenog Brazilca Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/gfW1rKD_Yok

"Zelim svu srecu Kloseu i nadam se da ce on srusiti taj Ronaldov rekord. Ucini to, Miro!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvise mi je zao sto necu biti tamo s deckima kada ce podignuti trofej pobjednika. Drzat cu im fige i svim srcem se nadam da ce osvojiti taj naslov", porucio je Mario Gomez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo