Golman Zagreba uzalud branio nemoguće

Nogometaši Splita su u 13. kolu prve hrvatske nogometne lige na gostovanju kod Zagreba slavili s 2:0, dok je Lokomotiva kod kuće izgubila od Osijeka sa 4:1.

28.10.2011.
23:04
VOYO logo

Zagrebaši su u utorak bili bolji u osmini finala hrvaskog kupa (2:1), a u utakmici 13. kola prve hrvatske nogometne lige tri boda osvojili su Splićani koji su se pobjedom bodovno izjednačili s Hajdukom.

Nakon loše igre u Zaprešiću gdje su izgubili od Intera (1:3), Zagrebaši su odigrali jednu dopadljivu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da se Splićani nisu došli braniti, prilike su pljuštale na obje strane. Od mnoštva dobrih najizgledniju je imao Duje Čop u 51. minuti, no njegov udarac glavom sa samo četiri metra sjajno je obranio Igor Vidaković.

U prvom poluvremenu više od igre imali su domaći, ali su izglednije prilike imali gosti. Tražili su Zagrebaši u čak tri slučaja jedanaesterac. Jednom zbog prekršaja, a dvaput zbog igranja rukom. Splićani su doduše igrali rukom, ali u oba slučaja nije bilo namjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli U 59. minuti. Mateo Pavlović napravio je prekrašaj na rubu šesnaesterca, a Ante Vitaić sjajno je pogodio mrežu.

Mogao je Golubić deset minuta kasnije povećati prednost, ali je ponovno udarac sa samo nekoliko metara odlično obranio Vidaković. U 70. minuti Zagreb ostaje bez Pavlovića, koji je ponovno napravio prekršaj na rubu šesnaesterca. Dobio je drugi žuti karton, a udarac Vitaića ovoga puta je domaći vratar uspio ukrotiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačan rezultat postavio je Rebić u posljednjoj minuti utakmice.

Vezani članci:

arti-201110280536006 arti-201110280672006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo