VIDEO: / Kiks i izjava godine u Ligi prvaka

Matuš Kozačik, golman Viktorije iz Plzena se osramotio velikim gafom u porazu kod CSKA, a iz ostalih dvoboja Lige prvaka stiže i zanimljiv komentar trenera Anderlechta John van den Brom.

3.10.2013.
10:46
VOYO logo

Anderlecht je kod kuće izgubio s uvjerljivih 0:3 od Olympiacosa, ali njihov trener uopće nije bio tužan. Dapače, poželio je da njegovi igrači igraju takav nogomet u budućnosti.

"Možda će zvučati čudno, ali ja sam ponosan na svoje igrače koji su napali od prve minute i igrali tako do posljednje. Nesreća je da smo na kraju ostali praznih ruku, no platili smo svoje pogreške, dok suparničke nismo koristili. Olympiakos je imao tri prilike i zabio tri gola, mi smo ih imali šest, sedam i nismo zabili nijedan. Trebali smo pobijediti! Nadam se da ćemo ovakav nogomet pokazivati i u budućnosti", rekao je Van den Brom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiks pripada golmanu Viktorije koji je ponovio gaf Paula Robinsona s Maksimira i primio potpuno nepotreban gol. I dok golman engleske reprezentacije protiv Hrvatske je za sve mogao okriviti loš travnjak, ovdje se radilo o potpunom kiksu golmana.

//www.youtube.com/embed/RuqViBIsjOs

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo