SJAJAN ODAZIV, STIŽE NOVA ERA / Osijek održao dan otvorenih vrata na novom stadionu, bilo je više tisuća ljudi: U komentarima se javio HNL prvoligaš

Image
Foto: PIXSELL

Do prve utakmice na novom stadionu navijači će se morati strpiti još 20 dana

2.7.2023.
11:05
PIXSELL
VOYO logo

Osijek je u subotu otvorio vrata Opus Arene za sve zainteresirane posjetitelje koji su napokon uživo mogli vidjeti novo senzacionalno zdanje na Pampasu. Između ostalog, mogli su i vidjeti otkud im je pogled najbolji, prema čemu će birati svoja mjesta na godišnjim ulaznicama.

Image
JEDVA ČEKAJU PRVU UTAKMICU /

Osijek objavom predstavio službeno ime novog stadiona na Pampasu: 'Nova era...'

Image
JEDVA ČEKAJU PRVU UTAKMICU /

Osijek objavom predstavio službeno ime novog stadiona na Pampasu: 'Nova era...'

Na kraju dana, iz Osijeka su objavili tekst o provedenom poslijepodnevu na Opus Areni:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Opus Arena je otvorila vrata navijačima Osijeka! Pet dana uoči početka prodaje godišnjih ulaznica i obnove članstva u NK Osijek, navijači Bijelo-plavih dobili su priliku obići novi stadion, prošetati se tribinama i prvi put vidjeti kakav će biti njihov novi pogled na travnjak. Iako je stadion u fazi završnog uređenja pa neki sadržaji još nisu dostupni (fan shop, šankovi…), do 22. srpnja i sraza protiv Slaven Belupa zablistat će u svom punom sjaju. A već sada reakcije su bile pozitivne, potpuno novi doživljaj utakmice koji će se dobiti s tribinama nadomak samom travnjaku, ali i sjajno koncipiranim mjestima i sektorima budući da je gotovo sa svih pogled odličan, uvelike će doprinijeti atraktivnosti same utakmice.

Sam događaj otvorenih tribina pohodilo je više od pet tisuća navijača budući da su gotovo svi leci s najvažnijim informacijama o ulaznicama podijeljeni, pa nema dvojbe da će i interes za dolazak na utakmice biti velik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrijavanje je uspješno odrađeno, 5. srpnja počinje prodaja godišnjih ulaznica, a sve kao uvertira u kulminaciju svega odnosno prvih utakmica koje će se odigrati. A do tada će biti još zanimljivosti za navijače. Klupski kafić Pampas Caffe je otvoren, uskoro slijedi i predstavljanje dresova.''

U komentarima se javila i Lokomotiva, čiji su profili na društvenim mrežama i inače vrlo aktivni i maštoviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaista lijep odaziv, a nema sumnje da će Opus Arenu pohoditi velik broj navijača na svim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresionirani su svi, od najmlađih do najstarijih, a malo se čak i zapjevalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo